[]

18 aylık bebeğin uykudan ağlayarak uyanma problemi?

kızım 18 aylık öğlen uykusundan ağlayarak uyanıyor, bu süreçte eşim yanına gitmezse durup ağlamaya devam ediyor. aynı durum gece olduğunda ağlamıyor.

bu bir problem midir? gece aynı durumda yatağımızın yanında yattığından ağlamıyor.


 
Ayrılık anksiyetesi mi acaba? Bir uzman belki yardımcı olur bu konuda. Uyandığında bilinçli oluyor mu, anlıyor mu bunları değerlendirmek lazım sanırım.


  • curukturpkokusu  (18.08.22 16:32:10) 
esiniz dediginiz kisi annesi mi? guvende hissetmiyor olabilir kendini. ama gece olmuyor diyorsunuz, gece nerede yatiyor? annesine yakin bir yerde mi uyuyor? bi uzmana sormak gerekli evet, ama bi sindirim ya da alerji durumu da olabilir. mesela, ogleden once ne yediriyorsunuz? peynir, yumurta? belki onlara alerjisi var? bunlari genelde uzmanlar atlar. aksam bu dediklerinizi yemiyor neticede. sabah yedirdiginiz seylerde isterseniz bi srue hayvansal gidayi kesin, 5-6 gun, baska seyler yedirin sindirimi kolay. bakalim aglayacak mi?


  • damba  (18.08.22 16:38:23) 
uyku terörü deniyor. geçer merak etmeyin.


  • han20  (18.08.22 16:56:42) 
@curukturpkokusu ağladığı süreçte bilinçli değil gibi.

@damba evet annesi. gece annesine yakın yatıyor.
  • mikahakkinen  (18.08.22 16:59:29) 
En azından uzun olan gece uykularında rahatsınız. Gündüz kısa nasılsa düzelir diye düşünüyorum. Bizim 15 aylık bebeğimiz var ve gündüz gece farketmeksizin ortalama bir saatte bir ağlayarak uyanıyor. Annesi sabah olduğunda savaştan çıkmış gibi uyanıyor.
Her bebekte farklı durumlar olabiliyor, biz de araştırıyoruz ancak şu ana kadar net bir bilgi edinemedik.

  • va  (18.08.22 19:18:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.