[]

Android telefonun bildirim panelinde sürekli anahtar simgesi çıkıyor

Vpn falan yok. Neden ve nasıl oldu anlamıyorum, bu ne anlama geliyor ve nasıl kaldirabilirim? Gorsel ekte




 
VPN açık demek, ayarlarda vpn menüsüne bakın.


  • atom karincanin torunu  (18.08.22 16:18:38) 
vpn olmasa da vpn protokolünü kullanan uygulamalar var mesela cloudflare warp'ı dns modunda da açsan o simge çıkar. benzer şekilde diğer dns uygulamaları(reklam engelleme amaçlı vs olan bazı uygulamalar dns kullanıyor mesela), dpitunnel gibi anti-sansür uygulamaları vs. de vpn protokolü kullanıyor.
bildirim panelinde bile şu uygulamaya bağlısın diye gösteriyor normalde, mesela 1.1.1.1'e bağlı olduğunu ben burada görebiliyorum i.imgur.com

atom'un dediği gibi ayarlarda da vpn olarak çalışan uygulamaların listesini görebilirsin. eğer kendi isteğinle kurduğun bir uygulama değilse en kısa sürede kaldır tüm internet trafiğin vpn uygulaması üzerinden geçer çünkü.
  • konetsu  (18.08.22 20:54:06 ~ 21:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.