[]

Macbook Air için çoklayıcı önerisi

Arkadaşlar selam,

Macbook air m1 modelinde 2 tane thunderbolt var malum.
Evde çalışırken 1 monitör bağlı olacak (hdmi), 1 mouse bağlı olacak (usb)

www.hepsiburada.com

Aslında ihtiyacım olan şöyle bir şey ama kimi yorumlarda ısındığına, temassızlık yaptığına rastlıyorum bu tip ürünlerin.

Sizin kullandığınız, önerebileceğiniz bi marka/model var mı?

 
Linkteki ürünü tavsiye etmem, eğer kılıf kullanıyorsanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız, kılıf bilgisayara takmaya engel oluyor.
Kingston Nucleum bakabilirsiniz, hakkında kötü yorum okumadım pek. Bana pahalı geldiği için daha uygun bir şey aldım ben ama aklım Nucleum'da kalmadı da değil.

  • gallienus  (18.08.22 15:39:16) 
bunun benzerini kullandım bir süre. gayet güzel çalıştı, sıkıntı olmadı.


  • delidir yakalayin  (18.08.22 15:44:06) 
bu iyi var bizde.


  • jelly bear  (18.08.22 15:48:52) 
ben type-c to hdmi olan kablolardan aldım. mouse'ı da bluetooth mouse kullanıyorum. hantal geliyor bu tarz aletler bana.

www.amazon.com.tr
  • contavolta  (18.08.22 16:04:34) 
@contavolta ben de ilk etapta bu tip bişey düşündüm ama mouse için olmasa dahi cihazda hiç usb olmadığı için başka şeyler için ihtiyaç olacaktır muhtemelen.

@gallienus fiyat olarak pahalı maalesef ama yorumlar oldukça iyi görünüyo, daha iyi bi alternatif bulamazsam değerlendiricem. çok teşekkürler
  • adim cikmis dokuza  (18.08.22 16:07:30) 
o zaman şunu önereyim. bi arkadaşım kullanıyordu memnundu, fiyat olarak da daha uygun.

www.amazon.com.tr
  • contavolta  (18.08.22 16:10:13) 
Bu tar giriş cok fazla onerilmiyor ama ben aynı markanın şu ürününü kullanıyorum. Ozellikle hep hdmi dan projeksiyona baglı. Baya memnunum, sorun yaşamadım.
Baseus Metal Gleam 4 in 1, Çok Fonksiyonlu Bilgisayar/Telefon Hub Adaptörü, Gri, Bağlantı Sayısı: 4, Giriş: USB Type C, Çıkış: USB Type A 3.0 X 3, USB Type C (PD),Seyahat Boy, Gri www.amazon.com.tr

  • solenkol  (18.08.22 17:03:45) 
Çift girişlileri biraz riskli diye hatırlıyorum şirketten birisi macbook prosunu yakmıştı kısa devre yapmış açılmamış.

Tek girişli olan 2 farklı ucuz marka kullanıyorum işimi görüyor. 300-500TL arası aldım.

Üstteki ürün hem kaliteli hem uygunmuş bu arada.

Ama bendeki de şu çok fazla girişi var memnunum. Android telefona falan da takıyorum. Monitör de kullanıyorum, ethernet de.

www.hepsiburada.com
  • ananiyimioguz  (18.08.22 17:15:05 ~ 17:18:37) 
Ben bu ürünü alalı 1 sene oldu. Sorunsuz kullanıyorum.
4-5 ay MacBook Air M1 ile kullandım, ardından M1 Max ile kullanıyorum.

Monitör+klayve-mouse+external disk sürekli bunun üzerinden takılı.

Ama şarj için kullanmaya korktum, cihazı şarj etmek için hep diğer portu kullandım.

Almadan önce bol bol okumuştum, iki girişli olanlardan uzak duruyordu internette bazı eski yorumlar, ana kartın yamulması riskinden bahsediyorlardı.

Hayırlı olsun bilgisayarınız,

www.hepsiburada.com
  • michael_knight  (18.08.22 18:47:05) 
çift girişli olanlar bana da çok pratik gibi görünmedi, tek port çıkışlı olan bi modeli tercih edicem gibi görünüyo. 300-500tl fiyat aralığında çoğunlukla baseus markasını görüyorum ama hepsinde de ısınmayla ilgili bi sorun okuyorum.

bu tip cihazların hepsinde mi ısınma var bilmiyorum ama deneyip görücez artık. herkese çok teşekkür ederim

@michael_knight teşekkürler hocam :)
  • adim cikmis dokuza  (18.08.22 18:51:21 ~ 18:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.