[]

hangi operatöre geçeyim ya da ne önerirsiniz?

uzun süredir faturalı türk telekom müşterisiyim ve her taahhüt dönemi bitimine yakın arayıp yeni bir paket önerdiler. her seferinde de 10-15 lira zam yapıp önceki paketimde yer alan 750 dk'yı 1000 dk, 1000 dk'yı 1500 dk'ya çıkardılar. internet de aynı şekilde. ki ben mevcut haklarımı bile çok az tüketiyorum.

gel gelelim bu son seferde neredeyse yüzde yüz zamlı bir paket önerip hiç kullanmayacağım miktarda dakika ve internet önerdiler. dedim ben mevcut paketi bile bu kadar kullanmıyorum, var olanın bile dörtte biri anca bitiyor, aynı oranda bir tarifeden devam edelim daha ucuz olsun. öyle bir paket öneremiyoruz dediler. ben de o zaman taahhüt bitiminde hattı taşıyacağım dedim.

şu operatöre geç, avantajlı bir paketi var, memnunum diyeceğiniz hangisi var? ya da son bir kere arayıp bakın ben operatör değiştiriyorum desem müşteri kaybetmemek için uygun bir öneri sunarlar mı? bunu deneyimleyen var mı?

teşekkürler

 
türk telekom tarifenize yapılan zam her operatörde yapıldı maalesef.

bence en en iyi f/p vodafone red tarifelerinde.
vodafone'un saçma yerlerde çekmeme sorunu var ama en küçük red tarifesi bile f/p açısından çok çok farklı.
avantajı bol, neredeyse tamamında spotify youtube whatsapp instagram twitter gibi şeyler internetten yemiyor.
  • patronaj1  (18.08.22 13:20:55) 
Turkcell'in yıllık paketleri var. Ben "dev 100GB" diye bir pakete üyeyim. ayda 70TL civarında geliyor. 1 yıl toplamda 100GB hakkım var. Bir araştırın isterseniz hala aktif mi bilmiyorum ben şubat ayında geçmiştim.


  • pispinti  (18.08.22 13:48:21) 
turk telekom faturasıza geçin. 3 aylık 20gb paketi var 135 tl.

135 tlyi ödüyorsunuz 3 ay boyunca kullanabileceğiniz

Her Yöne 3000 DK
Her Yöne 250 SMS
20GB Cepten İnternet

geliyor. bitimine doğru size tekrar faturalı hatta geçiş teklifleri gelir. onları değerlendirirsiniz.

bireysel.turktelekom.com.tr
  • mr.goodcat  (18.08.22 18:06:31) 
yakın zamanda vodafone sözleşmem bitmişti, vodafone yanımda'da yeni bir tarife önerildi. red 25 sanırım adı, aylık 25 gb internet, yeterince dakika ve sms 95 tl. muadil tarifelere göre uygun geldi ve ona geçtim. yeni geçen kişilere uygulanıp uygulanmadığını bilmiyorum.


  • usudum ustumu ortsene hande  (18.08.22 18:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.