[]

Eskişehir İstanbul araçla

Eskişehir'den İstanbul Avrupa yakasına geleceğim. Ilk uzun yolum :) navigasyona baktım ama Osmangazi köprüsünden geçip gelmek en kısa yol gibi duruyor. Fakat Osmangazi köprüsüne ulaşan yollarin tamami ücretli mi? Değilse nereden baglanirsam en az ücret öderim yardımcı olursanız sevinirim pek anlamadım çünkü .




 
yalovadan ido feribotuyla yenikapıya geçmeni tavsiye ederim. istanbul trafiği ayrı bir dünya. çok gittim geldim o yolu, esas macera osmangazi köprüsünü geçince başlıyo; makas atanlar vs. otobanda da selektör yakıp taciz etmeler vs.
yalova feribotuna gidene kadar da navigasyon ısrarla kısa bir mesafede otobana sokmaya çalışıyor. inegölü geçtikten sonra sağa doğru yeşil bir istanbul tabelası göreceksin. oradan gir, bursa çevre yoluna bağşanırsın, orası ücretsiz, sonrasında da hep mavi tabelalı yollardan gidersen otobana girmeden yalovaya bağlanmış olursun.
gemlik taraflarından geçerken de mesai çıkışına denk getirmemeye çalış; gemlikte çalışıp çevre illerde ikamet edenler çok oluyo, yollar kalabalıklaşıyor. onun dışında çok zevkli bi yoldur, mezitler tarafı özellikle.
  • sirkelimon  (17.08.22 16:58:18 ~ 16:59:07) 
Eskişehir’den İstanbul’a Osmangazi mantıklı değil. Sakarya - İzmit şeklinde gidersen 10 dakika fark ediyor. O da zaten otoban hızı yüzünden. Köprüye para vermene gerek yok. Kuzey otobanına verirsin çok daha azını.


  • himmet dayi  (17.08.22 17:24:02) 
yalova'dan yenikapı feribotuna binmek en mantıklı çözüm. osmangazi falan filan derken hem trafik, hem maliyet hem de vakitten çok kaybedersin. bir saat on beş dakikada avrupa yakasının göbeğindesin nereye gidersen git.

rotan şu: goo.gl
  • alperz  (17.08.22 19:00:43 ~ 19:02:23) 
Ne yalovası yav basın temden gelin.


  • gurur  (17.08.22 19:10:05) 
Sakarya üzerinden gelmeye çalışıyorum bakalım feribot saatine yetişemezdim o kısmı eledim 2 saatte beklemek istemedim yeni seferi. Pamukovayi geçtim 10 km kadar sonra İstanbul sapağından dönecekmisim ama yol hep tır :) kıyın kıyın geliyorum bakalım


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (17.08.22 19:26:47) 
Ne Osmangazisi ne yalovası. Bilecikten dümdüz gidecen :D


  • glamdr1ng  (17.08.22 19:33:46) 
Bilmiyordum ki :) neyse kazasız belasiz geldim.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (17.08.22 23:01:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.