[]

Bosna hersek tatili yapanlar

Kasımda 4 5 gün için vizesiz bir yerlere gidelim istiyoruz, ilk olarak aklıma bosna hersek geldi. Gidenler deneyimlerini aktarırsa cok sevinirim.

Mesela kaç gün ayırmalı, hangi şehirlere gitmeli neler yapmalı?
Bir de tur seçeneği işleri cok kolaylaştırır gibi geliyor hiç bu sekilde tatil yapan var mı?

 
Ben Hırvatistan çok pahalı olduğu için Bosna ya geldim. Özellikle Mostar a bayıldım, çok küçük ama harika bi şehir, güzel biralar içtik gzl yemekler yedik Bosnalılar eğlenmeyi seviyorlar ve biliyorlar :)


  • euteamo  (16.08.22 01:35:57) 
Ek olarak şu anda bile akşamları donuyoruz kasımda nasıl olurbilemedim


  • euteamo  (16.08.22 01:37:08) 
Sarajevo'da klasik sehir merkezi, o meshur franz ferdinand kosesi vs gibi seyler var, soykirim muzesi cok dokunakli. Muhtemelen aglatir.
Biz ingilizce konusan bir rehber ve araba kiralayip Mostar'a gitmistik. Yolda cok guzel bir nehir kenarinda durduk, guzel manastirlar vs vardi, bir restoranda yemek yedik. Mostar da cok guzel.
Eger vaktiniz olursa sehirin altindaki tunelleri vs gosteren bir aktiviteye katilabilirsiniz.

Ben 4 gun kaldim annemle birlikte ve bana biraz fazla geldi acikcasi.
Ek olarak kis doneminde cok temiz yakitlar kullanilmadigi icin hava kirliligi ve sis sebebiyle sabah erken saatlerde ve aksam saatlerinde goz gozu gormez olabiliyor. Ilk gun bir sure disarida pek bir sey gorememistik yani. :) Benim ucagim uc defa iptal oldu, otobusle Belgrad'a gecip ordan ucmam gerekmisti. Belki bu detay da aklinizda olsun. (Aralikta gittim)
  • sopiro  (16.08.22 02:53:46) 
4 gun cok fazla. Hicbisi yok o kadar gorecek. 2 gece yeter. Mostar’i net gorun bu arada


  • mor oje  (16.08.22 11:22:26) 
blagay tekkesinı de görebilirsiniz gitmişken


  • brkylmz  (16.08.22 15:40:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.