[]

Özel sağlık sigortaları yıllık ortalama ne kadar?

Poliçe detaylarına göre değişir tabii ki ama ortalama bir fiyat soruyorum. Mesela benim şirketimin bana sağladığı poliçe şu şekilde.

www.hizliresim.com

Normalde bu, benim anlaşmamın içerisinde. Fakat eğer eşimi de aynı şekilde yararlandırmak istersem bunun bedeli yıllık 3700 liraymış. Aya bölüp maaşımdan kesecekler. Eşim buna benzer bir şekilde özel sağlık sigortası yaptırmak istese de zaten yıllık aşağı yukarı böyle bir fiyat ödemek zorunda değil mi?

Kendi şirketim üzerinden yaparsak çok mu uygun oluyor yoksa az mı onu merak ettik. Sabah sigortam net üzerinden teklif istedim ama henüz gelmedi.

Eğer avantajlı ise onu da dahil edeceğim. Ama yok aynı ise gidelim daha kaliteli bir sigortadan alalım yani allianz falan?

 
Şirket üstünden 200-300 tl uygun oluyor.


  • han20  (15.08.22 19:25:34) 
Allianz bana 3700 vermişti standart bi poliçe için. Eşimin şirketi tss yapıyor ona, onun üzerinden 1400e yaptırdık. Yalnız sizin poliçeyi pahalı yapan şey yurtdışı tedavi kapsamı olması bence. Bende öyle bir şey yok çünkü.


  • elorelia  (15.08.22 19:30:04) 
Acıbadem hastanesinde kullanmak için bana 12.000 tl çıkardılar. Tss değil özel.


  • etna  (15.08.22 19:56:50) 
12000 ayakta tedavi limitine bu fiyat iyi bence. Hastaneye kırk yılda bir uğruyorsanız tss yaptırabilirsiniz daha uyguna ama bu poliçe bence hesaplı.


  • cilekli pasta  (15.08.22 22:50:05) 
Fiyat çok uygun bence kaçırma.


  • goodman  (16.08.22 01:01:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.