[]

Düğün nikah işleri

Arkadaslar simdi benim yakin tarihte düğünüm var. Nisanlimin memleketinde mevlidli düğün ve ardından kina olacak. Daha sonra ben de erkek tarafi olarak nikah yapacağım. Ancak bulunduğum konum gereği burada oyle bir nikah salonu yok ve ailem illaha uzaktan gelenler için yemek olsun isteyince düğün salonunda yapacagiz. Ancak dugun salonunda giriş, gelişme ( nikah töreni) alkışlar, takı ve foto ile is bitecek gibi.

Aranizda hic böyle bir sey rastgelen var mi. Ne bileyim ya oyun olmasin dedik diye sugun salonunda da nikah sacma mi olacak?


 
Yoo. Gayet de olur. Ben Denizli’de katıldım böyle bir organizasyona. Koskoca salona alındık, güzel süslü masalara oturduk. Nikah oldu. Takı oldu. Foto oldu. Bitti. Tek fark yemek yoktu, küçük ikramlar vardı. Siz o esnada yemeği de verirsiniz olur biter.


  • duma duma dum  (15.08.22 13:12:37) 
yemek icin dugun salonu dediyseniz dugun salonundayken yemek ikram edeceksiniz demek ki. daha nolsun. bizde cok var boyle dugunler bi de arkaya fon muzik yaparsiniz ne tarz istiyorsaniz


  • ala09  (15.08.22 13:28:25) 
Düğün davet organizasyonu yapan bir otel daha iyi olurdu sanki.


  • etna  (15.08.22 13:41:32) 
Ben bulundum. Yemek takı kısmında arkada canlı müzik vardı. Düğünün sonunda çok yakın akrabalar kalınca bir iki çiftetelli oynandı ama olmasa da bir şey olmazdı.


  • black holes in the sky  (15.08.22 13:54:05) 
İlla şarkıcı çıkıp coşturmak zorunda değil ki. Benim arkadaşımın teyzesi vefat etmişti 2 ay sonra düğünleri oldu oynamasız. İnsanlar ilk oturduğunda meyvesuyu felan oluyor zaten masada. Nikah kıyılır takı törenine geçilir. Bu sırada yemek servisi başlar, takıyı takan yemeği yiyen gider zaten. Bizim arkadaşın fonda türk sanat müziği çalmıştı. Klasik müzik de olur ney tasavvuf müzikleri de olur artık tarzınıza göre.
Semazen gösterisi de güzel olur bu arada oynamalı zıplamalı düğün sevmiyorsanız. Ben nişan yaptığımda öyle semazenli yapmıştım ama sıralama nasıldı hatırlamıyorum geçmiş zaman.

  • cilekli pasta  (15.08.22 22:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.