[]

soyle bi araba kaca alinabilir

arabalardan anlamayan ve piyasayi bilmeyen biri olarak sordugumdan cok bilgi veremeyecegim. hatta bir olmazsa olmaz belirtebilirim.
otomatik vites.

bunun disinda en kotu kac yila, kac km'ye kadar alinmali onu bile bilmiyorum. bunu da cevaplarsaniz cok sevinirim. bi fikrim olur.

diyebilecegim surekli ariza yapmasin. bi 10 yil da gotursun.
arazide falan kullanmalik degil. gunluk istanbul trafigi iste.

kucuk tip arabalari seviyorum. clio gibi ornegin. bunlarin da buyuk modelleri var mi onu da bilemiyorum. yolda gorduklerimden clio diyorum...

biraz param var. ama etrafimda sorabilecegim kimse yok. yani var da boyle bi araba bile cok pahaliysa alamam, ama sordugumda etrafimdakiler ooo kittie de ne para varmis diyebilirler. oyle ilginc bi cevrem oldugundan size danismak istedim sadece.

tesekkurler

 
mobil edit: minimum fiyat araligi soruyorum


  • Kittie  (14.08.22 19:09:53) 
çok dallı budaklı bi soru. şanzımanı, motoru, modeli vs kronik sorunlu araçlar da var ama o aracın 1-2 model üstü çok uzun ömürlü olabilir.

mesela küçük tip araba dediğiniz clio B segmenti bir 5 kapılı hatchback. bu segmentte ibiza, fiesta, i20, corsa, polo gibi rakipleri var. bana kalsa otomatik viteste en sağlıklı ve uzun ömürlüsü i20 gibi.

cepte 400.000 varsa bu saydığım arabalardan 3-4 yıllık temiz bir tanesini bulup uzun süre kullanabilirsiniz.

15 yaşında clio 3 biliyorum, 160-170 bin tl bandında bugünkü piyasada. bıraksalar 10 yıl daha görür gibi bi hali var.

bu araçların teker teker nesli, makyajlı kasaları vs var. bazısı sıkıntılı bazısı tertemiz.
nasıl kullanıldığı, ne yaşadığı, kaç km gittiği çok önemli.
  • patronaj1  (14.08.22 19:35:46) 
bu profil kucuk japon alir:

honda jazz
toyota yaris

butceye gore model yili degisir..
  • cooperr  (14.08.22 20:29:58) 
i20 al geç.


  • dissendium  (14.08.22 20:46:22) 
Yaris al geç.


  • chicha_v2  (14.08.22 21:33:57) 
Auris de olur


  • mirty  (14.08.22 22:06:56) 
toyota yaris sahibiyim. tavsiye ederim.


  • halk  (15.08.22 07:59:18) 
Senin alacagin araba Toyota Yaris demeye geldim yazmislar zaten.
Eski kasa 2008 civarlari bir yaris icin 250-300bin gerecek muhtemelen.
En az 250-300 lazim araba alman icin yani.
  • stavro  (15.08.22 09:23:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.