[]

septum deviasyonu ve konka hipertrofisi ameliyatı sonrası iyileşme hk.

selam, burnumun sol tarafından nefes alamıyordum bir kaç yıldır. konka büyümesi teşhisi konuldu ve ayrıca eğrilik de olduğu söylendi. tam üç hafta önce samatya hastanesinde ameliyat oldum her iki sorunu da düzelttiler. ancak nefes alma durumum ameliyat öncesindeki halime göre daha da kötü. hatta sağ burunda sorun yoktu ama oradan da tam nefes alamıyorum. burun deliklerimden birini kapattığımda, nefes alırken de verirken de horluyormuşum gibi ses çıkyıor. her ikisi için de durum böyle ki benim sadece sol tarafta sorunum vardı. henüz ziyileşme süreci tamamlanmadığı için mi bölye, zamanla düzelir mi? yanlış bir şey mi yapıyorum? burun spreyi verdi doktor tonimer diye. eczacı muadilini verdi. fizyo okyanus suyu. hepsi aynı dedi. bunda mı bir sorun var acaba?

not: 39 yaşında erkeğim.


 
Burnunun içi pıhtı dolu, okyanus suyu ile temizleyip ilaç kullanman lazım. İlaç vermedi mi ? Zamanla düzeliyor.


  • Mcfly  (14.08.22 20:24:42) 
zamanla düzeliyor+
henüz çok erken. burundaki şişlik hem dışta hem iç tarafta var. aylar alacaktır tam randıman vermesi. okyanus suyu çok faydalı. kobtrolleri aksatmamak lazım tabi. sigara dumanı, toz ve alerjenler de burun etini şişirir. böyle bir sebep de olabilir. şu an endişelenmek için çok ama çok erken.

  • bugisme  (14.08.22 21:00:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.