[]

Hızlıresim gibi video yükleme sitesi var mı?

Videoyu yükleyip, linkini paylaşabileceğim bir site arıyorum. Bir mülakat için video hazırlamam gerekiyor. Videoyu yükledişim linki onlarla paylaşmam lazım. Youtube daha mı mantıklı olur? Dilediğim zamanda silmek isterim videoyu.




 
Youtube'un yapamadığı ama sizin istediğiniz bir özellik mi var ki?
Youtube her cihazda açılır, video yüklemek kolay, şifre koyabilirsiniz, şifre koymadan sadece linki bilenlerin girmesini sağlayabilirsiniz, işiniz bitince silebilirsiniz vs.

Aradığınız bir özellik varsa ona göre öneride bulunalım.
  • michael_knight  (13.08.22 13:31:41) 
Mülakat için cevaplanması gereken birkaç soruyu cevapladığım bir video kaydını, internette bir platforma yükleyip bu linki karşı tarafa göndereceğim. Youtube herkese açık olduğu için oraya pek yüklemek istemiyorum, son çareye oraya yüklerim. Şifre koyma gibi bir şansım maalesef yok. Linke bastıklarında hemen açılması gerek videonun.

Hızlıresimde sadece görsel yükleniyor ve sadece o linki bilen kişiler ulaşabiliyor sanırım linke. Buna bemzer bir site arıyorum. Ama yükledikten bir süre sonra videoyu silmem gerekiyor.
  • GoodMorningTeacher  (13.08.22 14:06:59) 
google drive. paylaşım ayarları düzenlenip sadece link verilen kişilerin görmesi sağlanabilir.


  • scudman1  (13.08.22 14:13:27) 
Youtube'a yükleyip, kamuya açmadan sadece linkini paylaştığınız kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz.

Sadece link verdikleriniz izler, sonra silersiniz.
  • John Bloor  (13.08.22 14:28:02) 
Youtube'da dediğiniz özellik var "unlisted" deniyor. Sadece linki bilenler girip izleyebiliyor. Aramada veya başka bir yerde çıkmıyor.


  • michael_knight  (13.08.22 18:54:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.