[]

Tembeller icin Cilt Bakimi

Merhaba,

28 yasinda bir kadinim. Hayatimda hic duzenli cilt bakimi yapmadim ve bu konuda cok cok usengec bi insanim. Youtube'da videolar izledim ama en az basamakli olanlari bile fazla sayida urun ve karmasik isler gerektiyordu.

Boyle biri icin onerebileceginiz cilt bakim rutini ve urunler var mi? Bir de gunes kremini yuzume surunce cok rahatsiz hissediyorum yapis yapis hissettirmeyen gunes kremi oneriniz olur mu?

Bu arada yanaklar kuru, T bolgesi normal-yagli. Amerika'da yasiyorum ve burdaki urunlere ulasimim var

Yardimci olanlara simdiden cok tesekkur ederim

 
Double cleasing > tonik > nemlemdirici > yüz bakım yağı.

Double cleasing dediğimiz yöntem ile ilk önce cildinizi temizleyebilirsiniz.
herkese iyi gelecek ürün farklıdır ama oleobox maraki, heımısh-all clean balm iyidir. ardından oleobox aka ya da dermoskin yüz yıkama köpüğü.
Tonik için cosrx AHA/BHA.
Nemlendirici için içinde silikon olmayan bir ürün tercih ediniz, oleobox goya olabilir.
son olarak yüz bakım yağı skualen yağı. şişesinin koyu renkli olmasına dikkat edin alırken.

Okurken çok karmaşık gelebilir ama 4 adım ve hepsi bir ürün aslında.

Güneş kremi olarak avene kullanıyorum, çok memnunum. Öncesinde ROC kullanıyordum ama pul pul kalıyordu cildimde, onu tavsiye etmem.
  • penceredengorunenmorbina  (13.08.22 15:14:27 ~ 15:15:20) 
@penceredengorunenmorbina cok tesekkur ederim cevabin icin. Su kismi net anlayamadim.

'herkese iyi gelecek ürün farklıdır ama oleobox maraki, heımısh-all clean balm iyidir. ardından oleobox aka ya da dermoskin yüz yıkama köpüğü.'

Yani mesela once oleobox ardindan oleobox aka mi kullanmam gerekiyor?
  • Kyhn  (13.08.22 20:48:01 ~ 20:48:33) 
@kyhn önce oleobox maraki sonra oleobox aki.

oleobox.com bu ikili zaten double cleaning box şeklinde satılıyor. ama tavsiyem oleobox maraki + dermoskin yüz yıkama köpüğü.
  • penceredengorunenmorbina  (13.08.22 22:35:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.