[]

Kış lastiklerini ne zaman almak lazım

Kışa girince fiyatlar d artar herhalde. Bir de eski yaz lastiklerini satın aldığımız yere mi veriyoruz nasıl oluyor?




 
şimdiden al zam gelir sonra.

istersen kendin muhafaza edersin istersen lastik oteli olan bi lastikçiye bırakırsın parayla. yerin varsa kendin sakla.
  • jelly bear  (13.08.22 00:52:07) 
Çoğu insanın 4 lastiği saklayacak yeri olmadığı için lastikçilerin "lastik oteli" hizmetinden yararlanıyor.

Lastiği internetten sipariş ederken anlaşmalı lastikçinin adresine kargoluyorsunuz. Sonra o lastikçiye gidip sökme-takma ücreti ödüyorsunuz. İsterseniz "lastik oteli" ücretini ödüyor ve diğer lastiklerinizi orada bırakıyorsunuz. Zamanı geldiğinde gidip yeniden değiştiriyorsunuz.

İdeal bir dünyada lastikçilerde lastikleriniz ezilmeyecek, çok sıcak veya çok soğukta kalıp çatlamayacak şekilde muhafaza ediliyor (ama burası Türkiye, gerçekten dikkat eden kaç lastikçi vardır ki)

Bence fiyatlara bakın, kendinize yakın ve aklınıza yatan bir lastikçiyle anlaşın. Şimdiden satın alın, ürünler kış gelene kadar orada beklesin.

Not: Yanlışlıkla ürünleri kendi evinize kargolatırsanız gerçekten çok ağır, pis ve hiçbir yere sığmayan ürünler. Arabanızın bagajı büyük değilse 4 lastik sığmayabilir bile. Koltuğa da koyamazsınız, çok kirliler ve her yere siyah leke yapıyorlar. Dikkat edin.
  • michael_knight  (13.08.22 10:06:29 ~ 10:07:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.