[]

Google Camera for Samsung Galaxy Note 10 Lite

Arkadaşlar bu uygulama ile ilgili sürekli paylaşılan resmi linke bakıyorum hep Xiaomi telefonlar için var, Samsung için bir iki link var onlar da yani güvenilir mi bilmiyorum, başka linklere de güvenmiyorum, nereden nasıl indireyim ne yapayım size sormak istedim.
Ekşide sürekli paylaşılıyor dediğim link şu:
www.celsoazevedo.com


 
her telefon için gcam olacak veya orijinal uygulamadan daha iyi olacak diye bişey yok...
buradan telefonun hakkındaki gcam tartışma konusuna bakabilirsin forum.xda-developers.com
"resmi" gcam portu yok bu modelin. bazı marka/model cihazların sonuçta kamera için proprietary teknolojileri oluyor ve kendi yazılımlarını açık kaynak olarak paylaşmazlarsa 3. parti kamera uygulamaları default uygulama kadar iyi sonuç vermeyebilir. paylaşsalar bile popüler bi cihaz değilse veya kamerasıyla öne çıkan bir model değilse uğraşıp tam olarak implement edecek geliştirici olmayabilir.
  • konetsu  (12.08.22 14:38:42) 
ya benim telefon iyi çekiyor ama gcamin gece çektiği gibi çekmiyor, alakası bile yok, ben de bi denemek istedim, ama denerken sonuçta google playden indirmediğimiz için başıma bela almak, daha doğrusu telefonu bozmak istemiyorum, o yüzden sordum.


  • ckisc  (12.08.22 19:37:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.