[]

transporter kullanmak

selam,

sedan/hatchback/suv kullandim daha once ama hic transporter kullanmadim. burunsuz araba da kullanmadim. yarin tasinmak icin kullanmam gerekebilir, kolay olur mu kullanmasi - dikkat etmem gereken bir sey olur mu?

tesekkurler

 
Sürüş düşündüğünüzden daha kolay olacak, çünkü ortamı biraz yüksekten seyredeceksiniz, böylece çevrenize hakimiyetiniz artacak. Ancak aynı şekilde yanlar ve arkalarda da kontrolünüz oldukça zayıflayacak. Olası bir kazaya meydan vermeme adına aynalardan gözünüzü hiç ayırmayın, ani hızlanmayın ve geri geri gitmeniz gerekirse özellikle dikkatli olun.


  • zaman ilac degil insanlar unutkan  (11.08.22 01:44:11) 
Kolay sorun yaşamazsın

Normal arabaya göre dönüşlerde ve geri geri giderken zorlanabilirsin. Özellikle dönüşlerde daha geniş almaya çalış
  • PoscheN  (11.08.22 08:55:54) 
Yıllar önceydi. Rahatça araba kullanan bir insandım.
Bir hafta sonu transporter kullanmam gerekti, otomobil ehliyetiyle kullanılabilen modelden.

Oturdum direksiyona, çok rahattı, hiç zorlanmadım. Yüksek olması sayesinde arabadan bile daha rahattı.
Ama köşeleri dönerken dikkat etmem gerektiğini atlamışım.

Genelde arabanın burnu nereden dönüyorsa kıçı da aynı yerden dönüyor, pek düşünmek gerekmiyor. Ama uzun araçların burnuyla kıçı farklı yerlerden dönebiliyor. Dönüş yaparken kenarda duran bir arabaya sürttüm. Ona dikkat edin, çok dikkat edin.

Bunu bildikten sonra başka dikkat edecek pek bir şey yok kullanma konusunda.

Eşya taşırken eşyaların sıkıca bağlı olduğuna, ani bir fren yaptığınızda arkadaki buzdolabının size doğru fırlayıp sizi ezip öldürmeyeceğine de emin olmanız gerektiğini hatırlatayım.
  • michael_knight  (11.08.22 10:06:42) 
Dönüşlerde geniş alın, baya geniş alın.

Otomobil gibi düşünmeyin, sağa mı döneceksiniz? sola iyice yanaşıp arabanın yarısını düz çıkardıktan sonra sağa dönün.

sola mı döneceksiniz? sağa iyice yanaşıp arabanın yarısını düz çıkardıktan sonra sola dönün.

Çünkü yukarıda yazılanlar gibi bu tür uzun araçları kullanan acemiler dönüşlerde genelde ortadan sürter arabayı.
  • John Bloor  (11.08.22 10:39:18) 
Kiraladigimiz van'e cogu seyi yukleyebildik, sonrasinda elektrikli golf kiralayip onla bi oglen bi aksam iki tur yaptim. Transporter'i yukleyecek zamanimiz yoktu :(


  • fakyoras  (11.08.22 23:48:31) 
Kimse bahsetmemiş. YArın öbürgün kullanmak durumunda kalırsanız dönüşlere dikkat edin. Hem de çok dikkat edin.


  • Kirmizibavul  (12.08.22 10:03:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.