[]

bakırköyden beşiktaş'a nakliyat

selamlar, bakırköyden beşiktaşa 1+1 ev taşımam gerekiyor. l koltuk, buzdolabı, çamaşır makinesi, gardrop dışındaki şeyleri biz taşıyacağız. gardropun demonte edilip evde tekrar monte edilmesi gerekiyor. biraz araştırdığımda 2500 fiyat veren de var 4000 de var. tecrübesi olanlar varsa nakliye firması önerebilirse çok sevinirim. bir de nelere dikkat etmem gerekiyor?




 
daha önce başka benzer soruya da aynı yanıtı vermiştim , ek olarak nelere dikkat etmem gerekiyor demişsiniz.biz bilgisayar monitör gibi eşyaları kendimiz götürdük.değerli şeyleri taşınma öncesinde kendimiz paketledik.
eşyalar da az ve oyalayacak ufak tefek şey olmadığını belirtin ve indirim isteyin derim.

benim 2 defa taşındığım nakliye firmasını arkadaşlarıma da önermiştim 5 arkadaşım taşındı en ufak bir sorun yaşamadık çok profesyoneller , titizler ve elleri alışık . tek bir şey kırılmadı.
önerdiğim arkadaşlarımdan biri aşırı pimpirikliydi o bile memnun kaldı. öneririm.
reisoğlu evden eve nakliye Hakan bey : 532 054 0445

arkadaşım önce moda'dan erenköy'e sonraki yıl da ataşehir'e taşındı aynı firma ile
biz izmir'den ve moda'dan bostancı'ya
abim şile'den zonguldağa
  • devilone  (10.08.22 17:11:50) 
ben de mesajla bi numara ilettim oradan da fiyat alabilirsiniz,


  • hypathia  (10.08.22 17:13:24) 
armut.com'dan teklif alın. yorumlara göre birini seçersiniz. eğer eşyalarınıza gelebilecek olası zararlar problem olursa mutlaka sigorta istediğinizi söylersiniz. sigorta biraz fiyatı artırır tabii.


  • himmet dayi  (10.08.22 18:21:47) 
Birilerinden tavsiye alsanız bile yine de armut.com'dan teklif alın. Çok daha ucuza ve çok iyi yorumları olan bir firmayla karşılaşabilirsiniz. Puanı yüksek şirketler armut'taki puanlarını çok önemsiyor, düşük puan vermemeniz için her şekilde memnun ederler sizi günün sonunda.

Eğer bir nakliye firmasıyla çalışacaksanız Sigorta almak konusunda ısrar edin, sonra bir zarar gelirse sigortadan alırsınız, içiniz rahat etsin.

Monte edilecek eşyalar için elemanları olup olmadığını mutlaka sorun.
Küçük bir detay ama çamaşır-bulaşık makinelerini bağlayacaklar mı, avizeleri takacaklar mı diye de sormayı unutmayın.

Küçük eşyaları kendiniz taşıma işine geç girmeyin bence. Zaten arabayla iki defa git-gel yapsanız benzin parası yakacaksınız, bir de gereksiz yere yorulacaksınız. Hepsini taşıma şirketi bir seferde halletsin. 5-10 koli var diye fiyatın pek de yükseleceğini sanmıyorum.
Eşyaların araca sığıp sığmayacağı konusunda defalarca konuşun, emin olun. Bazı nakliye firmaları daha küçük araçla geliyorlar. Sığmadı, iki seferde taşıyacağız diyorlar. Bu durumda fiyat çok artmış oluyor. "Bu müşteri laftan anlamıyor, defalarca söyledim halen bana kamyona sığacak mı diye soruyor" dedirtecek kadar çok sorun bu soruyu.
Bazı taşımacılar "koli parası" diye bir para alıyorlar. Bunu önceden hiç söylemiyorlar. Bunun olup olmadığını sorun.

İşin ne kadar süreceğine bağlı olarak kahvaltı (poğaça+çay+meyve suyu) ve öğle yemeği ödemeniz gerekeceğini de unutmayın, bütçenize ekleyin.
  • michael_knight  (10.08.22 18:35:36 ~ 18:37:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.