[]

Netflix,youtube, spotify premium üyelik? Yurtdisi?

Selamlar,

almanyada yasayan biri vpn'i Türkiye olarak ayarlayip tl cinsinden Netflix,youtube,spotify üyeligi alabilir mi? Aldikdan sonra vpn olmadan login oldugunda almanyadan baglandigi tespit edilirse üyelik otomatik olarak iptal mi oluyor ? deneyen var mi bunu?


 
Normalde sorun olmuyor. Bir arkadasim birkac hafta once tr'den netflix aldi- 2-3 gun sonra almanyaya gittiginde kullanamadi. Nedenini bilmiyoruz(yurtdisindasiniz vs diyor netflix), İlk kez duydum, benim turkiyede aldigim netflix/spotify hala gecerli, sikinti olmadan kullanabiliyorum.

Hatta apple telefonlarda eger bolgeyi turkiye yaparsan telefondan direkt turkiye fiyatlariyla olabiliyorsun.
  • fakyoras  (10.08.22 15:55:35 ~ 15:56:04) 
VPN ile denemedim ama Turkiye'deyken farkli donemlerde Netflix, Spotify ve Prime Video aldim, ek olarak YouTube'da bazi kanallara Katil dedim. Yurt disindayim, hepsi Turkiye fiyatlari ustunden odeniyor.


  • sertac akin  (10.08.22 17:21:39) 
Ben de Hollanda'da Türkiye'de aldığım Spotify, Youtube ve Netflix üyeliklerini kullanıyorum. VPN kullanmıyorum tabii.


  • marla is in my head  (10.08.22 17:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.