[]

Kadın genital bölge koku problemi 2

Daha önce sormuştum, mantar ya da bakteriyel kaynaklı bir enfeksiyon nedeniyle bu kokunun olduğunu. Bunu tetikleyen nedenleri bilip tekrarlamamak adına nedenleri ne olabilir? Sizin yaşadığınız nedenler var mıydı?
Özellikle sormak istediğim de tükürükle ıslatmak nedeniyle ağızdaki bakteriler buna beden olur mu?



 
Olabilir ağızda da bakteri var. Yapabileceğiniz en iyi şey önce kadın doğuma gitmek, kültür testiyle mantar mı bakteri mi bunun anlaşılması. Kadın doğum hekiminiz kültür sonucuna göre partnerinize ve belki size de beraber kullanacağınız bir tedavi verecek. Rahat olun tedavisi genelde 7-10 gün sürüyor maks. Sadece kültür şart çünkü "antibiyotik yutam geçsin" gibi değil net olarak mantar,bakteri veya başka etken mi diye ayrımının yapılması gerek. Ben khd doktoru değilim daha detayı onlardan öğrenirsiniz.


  • sydney  (10.08.22 12:33:25 ~ 12:34:09) 
(bkz: candida diyeti)

Maalesef pamuklu ve ütülenmiş iç çamaşırı.
Bana doktor iç çamaşırsız uyumayı da önermişti. Vajinal bölge ıslak kalmayacak, duştan çıkınca havlu peçeteyle kurulanabilir.
  • marla is in my head  (10.08.22 15:11:09) 
eksisozluk.com

şu entry'de biraz bahsetmiştim. umarım işinize yarar.
  • kam davulu  (10.08.22 15:29:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.