[]

Getir'in Kalitesi Yerlerde Mi?

Eskiden doğru düzgün hiç sorun yaşamadan sipariş verirdim. Hâlâ hemen hemen her gün sipariş vermeye çalışıyorum(olmuyor) Son zamanlar aşırı derecede kalitede sıkıntı var. Ya sitesi çöküyor, ya ödeme alınamadı tekrar deneyin diyor. Kuryelerimiz dolu vs uyarı çıkıyor. Eskisi kadar güzel kupon vermiyor. Ne oldu bu arkadaşlara?




 
Yakın zamanda epey bi zarar açıklamıştı. Zaten zarar edeceklerini öngörüyorlar tabii, uzun vadeli planda kâra geçiyorlarmış yine ama belki özellikle bu dönem maliyet kısma politikaları yürütüyor olabilirler. O yüzden çok kupon vermiyordur. Sitenin yavaşlığı kalityeyle alakalı değil. Bakım zamanı gelmiştir, o anlık bir yoğunluk olmuştur. Google'da, Twitter'da bile bazen böyle şeyler olabiliyor.


  • himmet dayi  (09.08.22 13:00:56) 
Getir çok hızlı büyüdü çok hızlı büyüyen her şirkette böyle problemler olabilir ama Getir bence düzgün çalışan çok az şirketten biri hizmet sektöründeki, Yemeksepeti gibi değil yani.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (09.08.22 13:04:24) 
Bence istediklerini başardılar, sen dışarıya çıkmıyorsun, sana istedikleri ürünleri satıyorlar mesela mı adamlarda bir adet markalı vişne suyu var ona vişneli içecek mecbur onu alıyorsun, bakkal gibi nektarı yada suyu yok üşengeçlikten iyi kullandılar. Kuponlu alışverişte bile piyasa satış fiyatına denk geliyor mesela onda bile alıştırdılar


  • protrek  (09.08.22 13:14:41) 
getir ve getir büyük: alt alışveriş limitini ve hizmet bedelini arşa çıkardılar. min 80 tl alışveriş istiyorlar ve gönderme ücreti de 10 tl alıyor.

getir yemek: restoranın fiyatları diğer hizmet sağlayıcılarında daha düşükkten burada daha yüksek. adana kebaba bakıyorsunuz trendyolda 60 tl yazmış. getir yemekte 90 tl yazıp üzerine 20 tl indirim sağlıyorum demiş. hikaye.

bu kafayla gittikleri sürece batarlar da.
  • mr.goodcat  (09.08.22 13:24:37) 
Getir'in 1 yıldır falan CTO'su yok. Eskisi CEO ile kavga edip bastı istifayı :) Bir sürü teknik eleman alıyorlar, kim kimi yönetiyor, teknik kararları kim veriyor, nasıl ilerliyorlar belli değil. Bir de üstüne sürekli yeni feature'lar eklemeye falan çalışıyorlar.

Yani hala komple çökmemiş olması mucize.
  • plutongezegendegilmi  (09.08.22 13:27:02) 
Ben getirciydim eskiden, artik neredeyse hic kullanmiyorum. Yemeksepeti ve trendyola kaydim. Neden oyle oldu hic bilmiyorum, oldu ama:)


  • balpolen  (09.08.22 13:58:53) 
Trendyol market bi tık geçmiş olabilir,ürün çeşitliliği,fiyat farkları,marketlerin kendi kampanyaları ile trendyolun kendi kampanyaları vs


  • essoist  (09.08.22 14:11:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.