[]

kapi acilis 19 olan konsere kacta gitmek lazim

selam arctic monkeys konseri icin soruyorum ilk defa buyuk bi konsere gidicem. biletim sahne onu ama yine de erken gitmek gerekir mi sacma bi yerde izlememek icin? herkesin olacagi yer asagi yukari belli midir yoksa erkenden kuyruga girmeye gerek yok mu?

zorlu psm kapi acilis saat 17 turkcell sahnesi acilis 19'mus. 17'de dikileyim mi zorluda?


 
17'yi geç saat 7 buçuk gibi git direkt. 8'de Inhaler ön grup olarak çıkacak. Arctic Monkeys 21.10 gibi çıkacak diye bilgi verdiler ama o 22.00 olur muhtemelen.

Vaktin varsa 5-6 gibi gidip zorlu'da güzel bi yemek yiyebilirsin. Güzel restoranlar var.
  • himmet dayi  (09.08.22 10:05:33 ~ 12:34:28) 
bileti aldığınız bölgenin neresinde olmak istediğinize bağlı.
Sahne önü almışsınız ama ilk sıradan izlemek istiyorsanız, çok daha erken gitmeniz gerekli.
Kapı açılışı öncesinde de sıra olacaktır. 20 civarı giderseniz tahminen sahne arkasının en arka kısmında kalırsınız.
  • burfak  (09.08.22 10:12:21) 
Sahne önünün en arkası bile yeter bana diyorsan acele etme ama yakından göreyim diyorsan 5te sıraya girerdim ben. Ön grup var ama fanların hepsi sahne önünde olucak ve erkenden sıraya girecekler, 7de hepsi girmeye başlar 1 saatte dolar.

Ben sahne önü almış olsaydım 6da sıraya girerdim. Gidip bakarsın çılgın sıra yoksa 7ye doğru bi daha gelirsin.
  • Bruce  (09.08.22 11:08:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.