[]

yurtdışı bileti aldım ama henüz pasaportum yok

merhaba 28 kasım'a prag'a bilet aldım ama daha pasaportum yok. çok mu geç kaldım? nasıl bir yol izlemeliyim?




 
pasaport da sıkıntılı şu sıralar ama esas sorun geç çıkmasıyla ünlü çekya vizesi. yine de baya vakit var. hızlıca başvurursanız ikisi de yetişir. pasaport gelene kadar vize için gerekecek tüm evrakları toparlayın, gelir gelmez de vakit kaybetmeden vize başvurusunu yaparsınız.

yeşil pasaport falan alacaksanız hiç sorun yok zaten.
  • nrmnm  (08.08.22 16:07:07 ~ 16:11:44) 
yeşil pasaport hakkınız yoksa dilediğiniz yerden pasaporta başvurabiliyorsunuz. internetten başvuru sayfasında en yakın müsait olan yeri seçip başvurun. başvurudan sonra noral şartlarda 4-5 gün içinde evinize teslim ediliyor yeni pasaportunuz. yeşil başvurusu sadece vatan caddesindeki şubeden yapılıyor.


  • jeanluc  (08.08.22 18:40:11) 
İlgili 3 haneli numaradan ulaşıp bize burada yazdığınız gibi yazarsanız acil şekilde pasaport çıkartılır


  • protrek  (08.08.22 19:31:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.