[]

Vucut gelistirme programi

Amac hypertrophy. Soyle saglam bir program onerebilir misiniz? Ileri duzey olabilir, 5 veya 6 gun gidebilirim.




 
Abi bu işlerde inan maceraya girmeye çok gerek yok ben neredeyse son 10 yıldır ufak tefek değişikliklerle hep aynı programı uyguluyorum push-pull-legs yap geç, arada hareketleri değiştirip farklı kombinasyonlar uygula vs ama en iyi temel bu doğal çalışanlar için. Hatta ilaçlı çalışan mantıklı insanlar da çoğunlukla bunu kullanır, başka bir şeye hiç gerek yok ömür boyu uygulanacak bi sistem. Yani kas hipertrofisinde işin en kolay kısmı çalışma kısmı; bi kas grubuna haftada 20-25 set verdiğinde otomatik olarak yeterli yüklemeyi yapmış oluyorsun. Bu kadar.


  • Kaleci Saçlı Forvet  (08.08.22 00:18:47) 
forvet +1

hele ki sporla cok alakasi olmayan birisiyseniz spor salonunun havasini soluyunca kollari kalinlasiyor insanin, gitseniz yeter. onun disinda push-pull-legs, upper-lower-cardio/abs splitleri ideal. ister haftada 6 gidin ister 3, ikisine de adapte edebilirsiniz. haftada 6 gitmenizi yeni basladiysaniz tavsiye etmem, yeme/uyku/spor duzeninde bi anda radikal degisiklikler mental+fiziksel yipratabiliyor.
  • reavelyn  (08.08.22 11:44:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.