[]

bu kızarıklıkların sebebi nedir

1 yaşındaki oğlumuzun özellikle sol tarafı, kıyafetleri ile temas etmeyen kol, ayak ve yüz gibi bölgelerde 4-5 gün süren ara sıra kaybolup yeniden çıkan kızarıklıklar var. Herhangi bir kaşıntı veya keyifsizlik gibi bir durumu yok. Doktor randevusu aldık ancak geçtiğimiz kontrolde bu kızarıklıklar geçmişti çocuk doktoru bir yorum yapmadı.




 
resim net değil ama değişik bir böcek ısırıyor olabilir ya da herhangi bir şeye alerjisi olabilir, vücut tepki gösteriyordur.


  • candide  (07.08.22 20:01:22) 
MAŞAALLAH öncelikle, Sivrisinek ısırığı gibi geldi bana odasını iyi kontrol edin dişi sivrisinek olabilir


  • protrek  (07.08.22 20:16:02) 
sinek ısırığı bizimkinde feci şişiyor (15 aylık) sizinkinde de öyle olabilir. izleri iyileştirmek için doktor stilex jel vermişti günde 1 kez. bi de kalmosan losyon vermişti yine günde 1 kez.


  • pide  (07.08.22 20:52:09 ~ 21:39:29) 
bana sinek ısırığı gibi gelmiyor. aniden oluyor ve çocuk kaşımıyor. sinel ısırığı olsa irite etmesi gerekirdi. ayrıca gündüz oluyor daha çok; yani sinek pek olmadığında. Ben yatak akarlarından şüphelendim ama her şeyi değiştirdik devam ediyor. yedikleri böyle yapar mı? internette çok güvenilir bilgiler yok malesef.


  • bugisme  (07.08.22 21:38:33) 
Alerjiye pek benzemiyor sanki, ben de sinek diye düşünüyorum ya da benzeri bir şey. Bizim oğlumuz da 14 aylık ve benzer kızarıklıklar oluyor. Ağlayarak uyanıyor bazen, sinek ısırdığını anlıyoruz. Geçmiş olsun.


  • va  (07.08.22 21:38:38) 
Asya kaplanı sivrisineği böyle yapıyor.


  • OrangeYellow  (07.08.22 22:31:49) 
Su siralar sanirim salgin var. Kucuk cocuklar icin bunu hep duyuyorum. El, ayak, agiz diyen doktor da var, alerji diyen de. Agiz icine de bakin.


  • balpolen  (08.08.22 06:03:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.