[]

Londra disi gezilecek sehir

Otobus firmasi National Express'e sikayet maili atmistim sofor hakkinda. Ozur dileyip gidis donus beles bilet veriyorlar. Uk sinirlari icinde Hangi sehre gideyim? 3 gun falan kalirim diyorum, yaninda guzel sehir varsa baska bir sehir daha sikistirabilirim.
Kriterler: Inin cinin top oynadigi kasabadan bozma olu sehirlerden olmasin. Hareketli, Civil civil bir sehir olsun. Iyi isleyen bir toplu tasimasi olsun. Glasgow'a, Dublin'e kadar cikabilirim deger diyorsaniz 11-12 saat gerci ama



 
Bristol


  • sopiro  (07.08.22 14:53:40) 
Yazın Southampton ce çevresi güzel olur


  • kaptan memo  (07.08.22 15:16:51) 
Edinburgh bence, ama 3 gün fazla olabilir.


  • valkin rockefeller  (07.08.22 15:33:06) 
vizeniz uygunsa dublin gercekten guzel bir sehir ama liverpool'u da ben cok cok sevmistim bir beatles hayrani oldugum icin belki. dublin kadar uzak degil ama biraz zevk meselesi diye dusunuyorum.


  • in vino veritas  (07.08.22 16:02:58) 
York (1-2 gun)
hazir hava guzelken brighton (1-2gun yeter ama sahilde yatis paha bicilemez)
Bath (1-2 gun)
Bristol(1-2 gun)

Edinburgh yolu otobusle oldurur, bence o kadar uzaklasma. 3 gun ideal edinburgh icin
  • fakyoras  (07.08.22 16:12:27) 
Edinburgh hayran olduğum nadir şehirlerden. Ben mi çok sevdim bilmiyorum ama bence değer. Ağustos'ta Fringe festivali olurdu, şu an varsa her gün farklı tiyatro vs. bir sürü etkinlik olur. Glasgow daha düz şehirdi mesela orayı tavsiye etmem ben.

edit: Brighton Southampton Bournemouth vb. sahil yerleri de keyifli olabilir hem yakın.
  • nhk ni youkosu  (07.08.22 20:25:12 ~ 20:27:14) 
Bu sıralar Brighton güzel olur ama madem elinizde biletiniz var bence de daha uzağa, kuzeye gidin. Edinburgh ve Newcastle diyorum.


  • voyager 1  (07.08.22 21:28:54) 
Bristol 've Bath... ikiside yakin...
Ayrica gallere de gecebilirsiniz Bristoldan.

Glasgow+edinburgh da guzel ama 6-8saat x2 yolda gecer.

Dublin UK disinda, vizeniz yoksa gitmeyin!
Arada Irish sea oldugu icin 2-8 saat x2 extra zaman alir.
Illaki irlanda derseniz Kuzey Irlandada Belfast.

En iyisi Bristol 've west country. Super Indy bir sehir. 2-3 tane universite var. Sehir Merkel civil civil. Pisman olmasiniz.
  • parcxerox  (07.08.22 23:07:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.