[]

Selectra ne zaman etkisini gösterir

Merhaba. Doktor bana kaygı bozukluğu için 50 mg selectra yazdı. 5 gün yarım, sonra 25 gün tam attım. Sonraki 25 gün 1 tam 1 yarım attım. Başladığım yerdeyim hissiyat olarak. Hiç iyi bir gelişme olmadı

Acaba henüz erken midir? Doz mu azdır yoksa ilaç mı yanlıştır? Teşekkürler.


 
Doz az geliyor olabilir, zaten baştan itibaren doz ayarlanmış anladığım kadarıyla ama doktor birden yüklenmek istememiş. Kademeli ilerletiyor ilacı.

Selectra depresyon içindi diye hatırlıyorum, kaygı için az geliyor olabilir belki de.

Siz kendinize yardım edin. Günlük hareketi artırın, temiz havaya ve toprağa gidin ayakları çıplak basın. Bir de kendi kendinize bir çalışma yapın. 2 ayağı olsun: 1. Her sabah şükür egzersizleri yapın. 2. Her gün kendinize bir söz verin ve o sözü tutun. Bedensel hareket gerektirsin bu söz. En zorunuza giden neyse onu yapma sözleri verin ve yapın. Bu tedaviyi hızlandırır.

Geçmişler olsun...
  • muhayyer divan  (07.08.22 04:56:41) 
bana da aynı dozda selectra yazdı doktor ve ben de iki haftadır kullanıyorum. sabahları alıyorum ilacı öğlene doğru halsizlik yapıyor. Akşama doğru daha sakin oluyorum. çok hafif hissediyorum faydasını. bakalım bir buçuğa geçince daha belirgin olur mu diye meraktayım. kaygı bozukluğu ve depresyon sebebiyle vermişti. bana iki ay sonra kontrole gel demişti. Doktorunuzla görüşseniz iyi olur bence.


  • bugisme  (07.08.22 20:44:20) 
aslinda etkisini kisa surede gosterir, doktora gorunun, size baska bir ilac yazar belki.


  • damba  (07.08.22 21:28:31) 
etkisini siz fark etmeyebilirsiniz, benim esim fark etmisti daha sakin oldugumu soylemisti mesela.


  • damba  (07.08.22 21:28:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.