[]

Klima Montajında Elektrik Bağlantısı Sorunsalı

Duyurucu sakinleri,

Klima alacağım ancak elektrik bağlantısını kurulum yapan firma yapmıyormuş.
Ancak anlamadığım bir durum var. Yeni nesil klimalarda güç dış üniteden dağılıyormuş. Ben buattan yada sigorta kutusundan dış üniteye kadar kablo çekersem üzerime düşeni yapmış oluyor muyum? Dış ünite ile iç ünite arasındaki elektrik bağlantısını firma kendisi mi yapıyor?

Teşekkürler

 
Aynen bahsettiginiz gibi yaparsanız gayet de yeterli.
Dış ünite ile iç ünite arasındaki enerji ve haberleşme kablosu kutunun içinden çıkar ve servis kendisi takar. Siz sadece klimanın dış ünitesine giden enerji kablosundan sorumlusunuz.

  • limonlu eksi  (06.08.22 23:47:32) 
Mobil Edit: ayrıca bu kısmı servis gelmeden halledip hazır tutarsanız servis geldiginde sizin yaptırdığınız tesisatın uçlarını direk klimaya takar gider.


  • limonlu eksi  (06.08.22 23:49:59) 
Geçen hafta klima taktırmış birisi olarak tavsiyem; yeterli uzunlukta hatta biraz daha fazla 3x2.5 luk elektrik kablosunu hazır bulundurmanız.Daha incesi tavsiye edilmiyor.
Ben ucuna fiş yaptırdım,prize taktım klimayı.

  • arenas  (07.08.22 09:11:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.