[]

Spor salonu için alt üst ne almalıyım?

Monoton hayatımdan sıkıldım ve spor salonuna yazılmaya karar verdim. Ancak hiçbir kıyafetim yok. T-shirt şort ayakkabı vs ne almalıyım acaba? Gitme amacım ise göbekte biriken yağları yakmak. Vücut geliştiricisi olayım diye bir derdim yok.




 
bu aşamada çok bir şeye gerek yok.
en önemlisi ayakkabı.
ortalama bi fitness şortu ve hafif bi fitness/koşu tişörtü yeter de artar.
bir de 1-2 havlu lazım.
  • patronaj1  (06.08.22 16:45:37) 
Gitme amacın gerçekten sadece göbekte biriken yağlarsa @kaleci saçlı forvet gelmeden ben yazayım. Salonda olmaz o. Diyetle olur.


  • Mirket  (06.08.22 17:21:37) 
Mirket +1ghjghj


  • Kaleci Saçlı Forvet  (06.08.22 18:21:14) 
gereksiz alisveris yapmana gerek yok. olan t-shirtunu shortunu giy git iste. evde havlu da vardir.


  • hot potato  (06.08.22 18:44:45 ~ 18:44:55) 
Dışarıda giymedigim tişörtleri sporda giyiyorum yıllardır, spor ayakkabısi da dandik bir şey olur. Şort alabilirsiniz normalde giymiyorsaniz, onları da waikikiden vs


  • sanguine  (06.08.22 19:16:15) 
Under armour erkek 2 tane üst 1 tane alt getirdim Amerikadan mayıs ayında, etiketleri fişleri falan duruyor, hepsi L. Tanesi 600’den üçünü almak isteyene vereceğim, düşünürsen yeşillendirebilirsin.


  • usudum ustumu ortsene hande  (06.08.22 19:57:47) 
en dandik tişört şort olur.
koşu bandı dizlere zarar verir, kullanmayın.
amacınız kilo vermekse spordan önce diyet ve temel diyetisyen kan kontrollerini yaptırın
  • aslindasorunumpsikolojik  (07.08.22 02:33:19) 
Dışarıda giymedigim tişörtleri sporda giyiyorum yıllardır. +1

en dandik tişört şort olur +1


ama ayakkabı bence dandik olmasın. ayak sağlığı diye bir şey var sonuçta. çok süper bir şey olmasına gerek yok ama orta hali normal bir ayakkabı iş görür.
  • put it in your appropriate place  (07.08.22 11:48:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.