[]

Karadeniz gezilecek görülecek yerler

Merhaba, iki hafta izne ayrılıyorum. Ankara’dan arabayla yola çıkarak tek başıma Karadeniz’i gezmeye karar verdim. Daha önce gittiğim yerlere göre kendime bir rota hazırladım. Eklemek istediğiniz görülecek yerler ve tadılacak lezzetler varsa sevinirim.
1. Amasra
2. Sinop
3. Terme (Pide)
4. Uzun saçlının yeri
5. Hamsiköy (Sütlaç&Kurufasülye)
6. Sümela Manastırı
7. Uzungöl
8. Rize Huser Yaylası
9. Artvin Karagöl
10. Artvin (Cağ Kebabı)

 
Sinop'ta hamsilos koyunu rotanıza ekleyebilirsiniz. Mantı ve nokul yemenizi öneririm.


  • Amaranta ursula  (06.08.22 17:47:23) 
Hamsiköy direk eleyin. Bir dünya yol gidiyorsun. Diger tüm her yerde yedigin sütlacın aynısını yiyip dönüyorsun. Zaten sütlaç yapan tek bir yer var. Diger her yer ordan alıp satıyor doga desen karadenizin diger yerlerinden farksız. Kuru fasulye ise esnaf lokantası tarzında aynı tat. Özgün bir yanı yok. Oraya ait özelliği de yok zaten. Oraya gideceginize haremtepe'ye gidin. Kenan amcanın çay bahçesinde güzel çay içip dogayı seyredin.

Balık yiyeceğim derseniz burayı öneririm.

Dayının Balık Evi
maps.app.goo.gl
  • limonlu eksi  (07.08.22 00:08:19) 
bartın'dan başlıyorsanız güzelcehisar ve inkumu önerebilirim. inkumu yerel sahil turizmi mekanı, yazlıklarla dolu uzun güzelce bir kumsal, güzelcehisar'da da nadir bazalt (lav) sütun oluşumları ve bunları yakından görmeniz için deniz üstünde tahta iskele var. başka da bir şey olmadığını ekleyeyim


  • kaichi  (07.08.22 00:51:47) 
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.


  • crimson king  (07.08.22 03:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.