[]

LCD TV'yi Smart TV yapmak

Eski tip 12 yillik LCD televizyonumu Netflix ve Youtube'u direkt izleyebilecegim Smart TV'ye dönüstürmenin en kolay yolu nedir?




 
mi stick
www.a101.com.tr

  • janavarorion  (06.08.22 13:45:45) 
Eger decoder veya uydu alıcısını arada değiştireceksen bu şekilde içinde direk smart uydu alıcıları var tek vuruşta 2 hamle yapmış olursun.


  • protrek  (06.08.22 14:06:13) 
mi stick çok iyi değil diyorlar ama mi box kullanıyorum. süper.


  • hobarey  (06.08.22 14:34:47) 
Onntv box al. Diğerleri çöp.


  • westblack  (06.08.22 14:41:24) 
Genellikle insanlar mi stick/box ve dark'ın android tv kutularını kullanıyorlar gördüğüm kadarıyla.

Mi stick biraz performanssız geçişler falan hafif beklemeli ama kesinlikle iş görüyor youtube açtıysanız o youtube efendi gibi oynar keza netflix.

Mi box kullanıp da bu ne be diyen olmadı güzel çalışan bir cihaz. Tabi en üst model snapdragon işlemciler gibi jilet gibi değil genel bi hantallık mevcut onda da. Dos zamanından beri pc kullanırım power user sayılabilirim o hantallık hiç rahatsız etmedi beni öyle diyeyim.
  • hedep  (06.08.22 15:05:24) 
Google Chromecast kullaniyorum ben, gayet memnunum.


  • sertac akin  (06.08.22 16:40:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.