[]

Hollanda’ya giris ve covid

Eylul ayinda Belcika’dan Hollanda’ya giris yapacagim. Amsterdam konsolosluk sitesindeki bilgiler ile disisleri bakanligi arasinda kafam karisti. En son asi olmamdan yaklasik 1 yil gecti ve covid gecirmedim. Disisleri en az 14 gun onceden bitmis asi gerekli diyor:
www.mfa.gov.tr

Amsterdaminki 1 hazirandan itibaren her seyi kaldirdik diyor:
amsterdam.bk.mfa.gov.tr

Simdi asi olmam gerekir mi? Oyleyse, tek doz sinovac olsam yeterli olur mu?

Tesekkurler

 
www.government.nl
hollanda giriş için şuraya bakmak daha faydalı olacaktır. türkiye'de yaşıyorsanız eu entry ban kısmında oluyoruz biz ve girebilmemiz için istisna durumlar olarak aşı olma ya da covid geçirme vs gibi şartları yazmışlar.

ben nolur nolmaz diye olmuştum sorun çıkmasın diye ama sabiha'dan çıkışta da schipol'den girişte de aşı bilgilerime bakan olmadı.
  • nickimineyapsam  (05.08.22 21:46:28) 
Belçika'dan giriş yapacağım demişsiniz. Karayolu ile ise herhangi bir kontrol olacağını zannetmiyorum.
İlk olarak TR'den Belçikaya gidiyorsanız Belçika giriş koşullarını dikkate almanızda fayda var.

  • faithless  (05.08.22 23:26:29 ~ 23:27:24) 
Yukaridaki iki yazain da dedigi gibi yurtdisi islerle TR den cok ilgili ulkenin resmi kaynaklarina bakin ilk once.

En guncel vde dogru bilgiler orada. Teyit etmek icin kullanacagini havayolu/tren vs ile ilgili siteler de yardimci olur
  • parcxerox  (06.08.22 10:01:04) 
belcika'dan hollanda'ya geliyorsaniz muhtemelen ucaga binmeyeceksiniz diye tahmin ediyorum. dogruysam sorun yasamazsiniz. kalmadi burda covid.


  • reavelyn  (06.08.22 15:02:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.