[]

Bursa Kahvalti

Bu soru gecenlerde sorulmustu fakat cevaplari hatirlamiyorum.
Kahvalti icin nereyi onerirsiniz? Zennuba baktim ama son yorumlar sadece araplara ait. O secenek disi kaldi o sebeple.

Bu arada Bursa da ne yapalim ne edelim? Nereye gidelim, ne yiyelim? Bu onerilerinizi de talibim. 1 gece kaliriz buyuk ihtimal.

 
www.eksiduyuru.com

emir sultan, yeşil türbe, kapalı çarşı, ulu cami, tophane, muradiye külliyesi, inkaya çınarı.

tarihi taş fırında kahvaltı, kebapçı hüseyin'de iskender, inanç fırın'da tahanlı/tahinli (muradiye külliyesinin ordaki eski şubeden)yiyip, inkaya çınarında çay içebilirsiniz.
  • dedim ben sana  (05.08.22 12:19:57) 
40.176998,28.970556
Gümüştepe sanırım. Kahvaltı için güzel bir yerdi

  • kisa  (05.08.22 13:26:11) 
zennub kahvaltıda değil, akşam yemeklerinde iddialı. gümüşvadi var misi'de. dere kenarında ağaçlar arasında. yine mimoza var misi'de derenin içinde masalarda kahvaltı olayı var.

ama bunların dışında bademli'nin üstünde payidar çiftliği var. instagram'dan mutlaka bakın fotoğraflarına. eğer çocuklu iseniz daha da güzel ortam. şiddetle tavsiye ederim. plase ise ata çiftliği. ikisi de merkezden 30 dk mesafede max ama gidince pişman olmazsınız.

hafta sonu bursa'nın merkezinde dolaşmak modern işkence. sakın klasik yerlere gitmeyin, arap dolu, park sorunu var, kalbalık muazzam, sizinle ilgilenen olmuyor, yiyecekler saatler sonra geliyor vb. hele inkaya çınarında arılar yüzünden arabadan inilmiyor.

hünkar köşkü var. tepede, serin. kahve içebilirsiniz. fukara tatlısını deneyin mutlaka. 176 yıllık bir köşk var. padişahın av köşkü, 19 günde yapılmış. atatürk'de burda kalmış çok sefer. gezebilirsiniz içini ücretsiz.

trilye'ye gidin öğlen. balık ekmek yiyebilirsiniz. ardından mudanya'da sahilde gezer iki çay içer dondurma yersiniz.

akşam merkez turu atabilirsiniz. heykel'de tarihi iskenderin yanında tatlıcı var tatlı antep fıstıklı tatlıdan gömün. ulucamiyi gece gezebilirsiniz dilerseniz.

kayhan'da pideli köfte ve cantık yiyebilirsiniz. bursa mutfağındandır. hayat lokantasında süt helvasına teslim olursunuz.

akşam narlı'daki yakamoz'da balık yiyebilirsiniz. denize sıfır zeytin ağaçları içinde bir yer. alkolsüz ama manzarası güneşin batışı eşsiz. ordan çıkınca da narlı'da çay kahve için. 80'lerden kalma bir köy denize sıfır.
  • duster  (05.08.22 14:54:34 ~ 14:56:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.