[]

150.000-180.000 civarına hangi araba

Ayağımı yerden kecesek az yakan çok kaçan parçası ucuz kolay satılabilen hangi arabayı alabilirim.
2006-2007 VW Jettalar hoşuma gitti ama açıkçası çok bilgi sahibi değilim nasıldır alınır mı?
Cevaplar için teşekkürler.


 
Grande punto 1.3 multijet 2007-2008 rahat işini görür.


  • adventchant  (05.08.22 09:52:37) 
Bu bütçeye toyota yaris, honda jazz şaşmaz, üzmez.
Bu fiyata bulacağın jettalar sorunludur büyük ihtimalle

  • anten  (05.08.22 09:56:43) 
Yine grande punto 1.4 95 beygirlik bulabilirsen alınabilir statjet olarak geçiyor. Benzinli motor üzmez 1.4 16v güncel egea motoru, kilometrelerce kullan. Parçası bol ve ucuz.


  • karacigerim vur kadehlere  (05.08.22 15:10:01) 
otomatik arıyorsan bulman çok zor. ki bulursan da dsg şanzımana ( vw ) grubuna girme. fransıza hiç girme. vw grubunda dsg şanzıman, yaşlandıkça bol bol arıza çıkarır. ciddi paralar ödemek zorunda kalırsın ve sanayidekilerle dost olursun. önceliğin kesinlikle japon olsun. hatta bana göre dünya'nın en iyi aracı olan :) jazz'dan şaşma. ( elindeki para ile tabi ki birinci nesil )japon üzmez, yormaz. ayağını da yerden keser. uzun yola bile çıkarır. ayrıca istanbul ve ankara'da karşına çıkabilecek en iyi honda ustaları bulunmakta.

ayrıca arkadaşların da belirttiği gibi, punto da multijet motoru ile seni üzmez.

sana bir önerim daha olacak: daihatsu cuore. ikinci elinde satarken beklersin evet, ama bu araba gerçekten çok başarılı. evet tr'den çekildi. ama parçası bulunuyor. bakma bulunmaz dediklerine. fiyat olarak da diğerlerinden daha uygun. ayrıca yukarıda belirttiğim bütün araçlardan daha uygun fiyatta.

benim öneri sıram: jazz, yaris, punto, daihatsu cuore.

son olarak, ekspertizi sakın unutma.
  • velasco  (05.08.22 15:59:39 ~ 16:05:33) 
bende 1.4 fiesta var. km düşük olanlara bakabilirsin. kasası sağlam, iyi bakılmışsa derdi az. ben memnunum, az da yakıyor. o fiyat aralığında ararsan bulursun.


  • sirkelimon  (05.08.22 17:51:29) 
japondan sasma alman/fransiz uzebilir. honda/toyota


  • cooperr  (05.08.22 17:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.