[]

Tarsus'ta yaşayan ya da tarsus hakkında bilgisi olan

Tarsus'ta yaşamak söz konusu olsa hangi semt/mahalle idealdir? Hangi semtten/mahallelerden uzak durmak gerekir? Sorunun püf noktası şu: her gün adana tarafına gitmek gerekiyor. Bu durumda ikamet için tarsus'un en uygun yeri neresi olabilir? Kiralar yüksek değil (baktığım kadarıyla). Kira sınırı da en fazla 3000 tl olsun.




 
Araçla gidilecek sanırım. O yüzden tarsus adana yoluna yakın bir yer olması mantıklı olur.

Çok uzun zmandır gitmiylrum tarsusa, duyduğum kadarıyla dağ tarafına doğru şehir epey büyümüş. Pek bilmiyorum.

Öğretmenler mahallesi iyyidi o zamanlar. Adana yoluna da yakın. Ya da kleopatra civarı olabilir. Eski otogar diye de geçer o bölge. Adana yoluna da yakın, hem de merkezi. Cetvel denilen muhit ve dağa doğru yeni yapılann semtlerr, adana yoluna uzak kalır.
  • saturn  (04.08.22 20:35:08) 
adana'ya aracınızla gidecekseniz, şehrin kuzeyine doğru yapılan yeni sitelere bakın. otobana girişiniz rahat olur.
trenle gidecekseniz istasyon çevresinde güzel siteler var. istasyonun hemen iki alt sokagında "cevdet verdi" diye bir site vardı. bahcesi havuzu filan güzeldi. bir de kültür merkezi cevresindeki mahalle güzeldir. aralara girmenizi tavsiye etmem, zira ne gerek var :)
ama tarsus'la baglantınız yoksa adana'da işiniz varsa bence adana'da oturun.
çukurova'nın konforuna alıştıkça her gün şehir değiştirmek zor gelecektir.
  • lapetite  (05.08.22 13:40:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.