[]

Telefon kasası değişimi vs yeni telefon alımı

merhaba

geçen sene 2500 lira civarına s9 telefonumun kasasını (batarya- ekran dahil) değiştirmiştim. şimdi yine pil ömrü epey kısaldı. yine kasa değişimi yapsam muhtemelen 5000 falan isterler.

diğer seçenek de yeni bir telefon almak ki samsung galaxy s21 fe veya iphone 13 olabilir. s21 fe'nin batarya performansı eleştirildiği için pek parlak bir seçenek gibi gelmiyor. iphone 13'ün bataryası övülmüş ama fiyatları biraz zorlayacaktır.

tavsiyelerinşizi beklerim :)

 
İphone 13 alırsan yerlere vurmadığın sürece hiç kullanmasan 5 sene kullanırsın. Ben de iphone samsung ikileminde samsung aldım 2.5 sene önce pişmanım açıkçası. Hiçbi şey iphone'un yerini tutmuyor. Hele iphone alabilecek paraya yakın bi para verip samsung almak saçmalık bence.


  • mg3929  (04.08.22 10:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.