[]

Kontakt lens, yorgun göz sorunu

2 aydır kontakt lens kullanıyorum. İlk ay Acuvue Oasys günlük lens kullandım, o bitince Air Optix Hydraglade'e geçtim. Zaten doktor da Air Optix yazmıştı ama ben ilk defa kullandığım için günlük olsun, rahat olsun diyerekten Acuvue aldım.

Her iki lenste de gözüm hafiften şiş gibi oluyor. Öyle kocaman bi şişlik değil ama. Etrafımda insanlar da yorgun musun, uykusuz musun diye soruyor hatta, o tarz bir şişlik yani. Dışarıdan bakınca yorgun gibi görünüyorum kısaca.

Bunun bir çözümü var mıdır?
Solüsyon olarak Biotrue kullanıyorum.

 
gunluk lens denedigine gore solusyonla alakali degildir. lensler rahat degilse baska marka deneyebilirsin. benim en memnun oldugum biofinity oldu simdiye kadar. acuvue oasys gunluk de iyi ama biofinity daha uzun sure rahat ettiriyor. air optix ve uzun sureli oasys ile hic rahat edememistim.


  • lemmiwinks  (04.08.22 09:55:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.