[]

Termos- Hangisi?

Zwilling termos ile stanley termos arasında kaldım.

Zwilling: www.amazon.com.tr

stanley:www.amazon.com.tr

sizce hangisi? var mıdır alternatif öneri?

 
zojirushi Diyorum. Aynı stanley’den var, ama zojirushi’nin yanından geçemez. Fakat bu markadan alacaksanız dikkat edin, daha önce dilimi damağımı felaket yaktım gerçekten soğumuyor içecekler.


  • kullanıcıadımbuolsun  (03.08.22 19:36:09) 
Zwilling'in bir sürü ürününü mutfağımda kullanıyorum. Gerçekten çok kaliteli ama termos gibi bir ürünü ilk kez gördüm. küçük mutfak aletleri şeklinde olanların çeliği kaliteli.


  • Acil kan  (03.08.22 19:55:08) 
Yıllardır Stanley Trigger Action modelini kullanıyorum. Tuşunun yanından sızdırmaya başladı; distribütörü aradım, benden sorunun videosunu istediler çekip gönderdim. Hemen ücretsiz olarak yeni bir kapak gönderdiler ve problemim çözüldü. Gerçekten de bu markanın ürünleri ömür boyu garantiliymiş, deneyimlemiş oldum. Fatura vs. hiçbir şey istemediler, ürünü bile göndermedim.

Ürüne gelince, ben memnuniyetle kullanıyorum. Sadece içmek için basılan tuş biraz sert, kadınların biraz zorlandığını gördüm.
  • mrmlq  (03.08.22 20:08:06) 
Zojirushi kesinlikle. Son dönem Stanley yorumları kötü bayağı, üretim Amerika dışında yapılmaya başlanınca kalite gerileme olmuş sanırım.

Bana da burda tavsiye etmişlerdi, parasını sonuna kadar hak ediyor. Sm-ta60 modelini kullanıyorum ertesi güne sıcak kalıyor içindeki malzeme. Her model aynı performansla değil ama sm-yaf modelinde aynı performansı göremedim.

Tavsiyem kafanızdaki termosları satın alıp aynı anda akşamdan içine kaynar su doldurup sabahına kontrol etmeniz. Memnun kalmadığınızı iade edersiniz.
  • nwnd  (04.08.22 08:29:11) 
Nwnd+1 elimde ABD üretimi ve ABD dışı üretimi var ve cok fark var arada. Bir ara şok tan contigo almıştım o da çok iyi çıktı.


  • primetime  (04.08.22 21:14:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.