[]

audi q3 yorumları

mevcut aracım a3 1.5 sportback, 2017.
2021 model q3 35 tfsi almayı düşünüyorum. (sportback değil, ona param yetmiyor)
araçtan beklentim konforlu ve nispeten mevcut araca göre bi tık daha büyük olması.
ne dersiniz, alınır mı? 1.2m civarına farklı önerisi olan var mıdır? suv olmak zorunda değil. bi tık daha eski alternatifler de değerlendirilebilir.

xc40 da baktım ama bu fiyatlara yok.

 
Skoda kodiaq ve vw tiguan platform kardeşleri ve q3’ten daha büyük ve ucuz olmalı. Ben olsam bu ikisine bakardım, özellikle kodiaq.


  • orient blue  (03.08.22 17:47:51) 
özellikle kodiaq'ı hiç beğenmiyorum hocam tasarım olarak. tiguan bi tık daha iyi ama onun da dolusunun o fiyatlardan aşağı kalır yanı yok.


  • roket adam  (03.08.22 17:49:52) 
Seat ateca ya da tarraco da olabilir belki. Ama hepsi köşeli kalıyor q3’e göre.


  • orient blue  (03.08.22 18:14:49) 
Alternatif olarak Cupta Formentor da düşünülebilir,aynı grubun aracı.


  • arenas  (03.08.22 18:20:16) 
2015 2.0 tfsi quattro kullandik 6 sene. 160k yol yaptik.
Bir tek on suspansiyon kule basi degisti, onu da soktuk made in turkey yaziyordu ustunde.
Onun disinda sadace yag degistirdim. Kullandigim en masrafsiz arabalardan biriydi.
BMW/Merc'e gore Audiler baya masrafsiz diyebilirim, q3 benim beklentilerimi asti tavsiye ederim.
  • cooperr  (03.08.22 18:22:43) 
- Formentor'u gördüm, evet tasarımı çok şık o kasayı gerçekten beğeniyorum. Ama o kadar para vermişken markasını da önemsiyorum açıkçası, henüz daha "pahalı seat" algısının dışına çıkmaadı cupra.
- Ateca / Tarraco'nun da içi Q3 ve o segmente göre çok zayıf kalıyor bence.
- Q3'e bindim, evet beklediğim seviyede değil ama çok da kötü gelmedi bana.
- GLB'nin tasarımını beğenmiyorum (eski minivan'lar gibi bi tasarımı var) + çok daha pahalı.
- XC40 hiç olmuyor maalesef. Hasarlı - tramerli olanları falan var o paraya, onlar da iyicene küçük jantlı falan. XC40 1.5 Recharge'a çok yükselmiştim ama kurtarmıyor.
  • roket adam  (03.08.22 20:27:25) 
Ben olsam içten yanmalı almazdım artık. Skywell ET5 bir değerlendir derim.


  • metos  (04.08.22 09:15:37) 
Hocam ona da baktım aslında ama elektrikli otomobillerde türkiye için erken olduğunu düşünüyorum. Piyasaya yeni girmiş bir firmaya 1-1.5m bağlamak bana riskli geliyor ayrıca.


  • roket adam  (04.08.22 10:04:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.