[]

Askerlik erteleme

Geçen sene mezun oldun, tecil temmuz 2023’e kadar var şuan. Bunu en az 1 senelik daha uzatmam lazım, en kolay nasıl yapabilirim ?




 
Yerinde olsam şöyle yapardım: tecilin temmuzda değil o yılın son günü yoklama işlemlerini yapmazsan biteceği için aralık son günlerinde mayıs celbi için yoklama başvurusu yapardım. 2024 nisan mayıs haziranda sevk edilirsin bu yolla, ceza da ödemezsin.

Süre yeterli değilse diğer seçenekler:

2. Seçenek:
2023 haziranda bedelliye başvururum (temmuz zammı öncesi), ay olarak da 2024 aralığı seçerim. 2024 ocak ayında yerin belli olur, %90 ihtimalle de seçtiğin ay gelir, 2024 aralıkta gidersin.

3. Seçenek:
Ales’e girip sırf askerlik tecile yarayan sikko bi okulda yüksek lisans.
  • üşüdüm üstümü örtsene hande  (03.08.22 14:09:29) 
@üşüdüm

ben yurtdışında yaşıyorum normalde, çoklu vatandaşlık bildirimi için uğraşıyorum diğer vatandaşlığı türkiye’ye tanıtıp tecil ettirerek 37 yaşına kadar erteleme peşindeyim. 1 sene yetmeyecek gibi, o yüzden bedelliye başvurmak çözüm değil benim için :(
  • hayati cozemeyen adam  (03.08.22 14:25:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.