[]

amerika'dan gelen wii

amerika'dan hediye bir wii geldi. kendi içinden çıkan cd'yi ve oyunları sorunsuz çalıştırıyor ancak türkiye'den satın aldığımız orjinal oyunlar dahil cd'yi görmüyor. sanırım bunlarda da bölge kodu gibi bir şeyler var. bunun çaresi veya çözümü konusunda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.




 
lazer mi taktırılıyormuş öyle bi şey varmış.


  • fundamental  (17.06.10 21:06:58) 
istanbuldaysan yazıcıoğlunda altkattaki dükkanlara bi göster istersen. çip mip takıp kırarlar diye düşünüyorum.


  • bubez laab  (17.06.10 21:18:51) 
NTSC formatında oldugu için sizin makine, Avrupa kodu olan PAL ı oynatmaz.Chip taktırmanız gerekli veya sadece NTSC olan oyunları - genelde internette satılıyo- trde magazalarda biraz zor bulmak.


  • little miss sunshinee  (17.06.10 21:34:44) 
chip taktirman en kestirme cozum olur ya da sadece amerikadan gelecek oyunlari calistir... bu arada elimde bir kac orijinal wii oyunu var ilgilenen olursa? Turkiyeden ve Avrupadan alinan wii'lerde calisir...


  • hilhan  (17.06.10 22:35:26) 
wii'de bölge koruması olduğu için gayet normal...
softmod yapabilirsin, şuradan detaylı bilgi alabilirsin : www.wiidewii.com
yalnız şu an açılmıyor, turk telekom'un link hatları 15 haziranda olduğu gibi dağılmış durumda...
  • iron  (17.06.10 22:55:57) 
www.play-asia.com 'dan ntsc formatında oyun satın alabilirsin. bazı oyunlar buradakinden de ucuza gelebiliyor. bilginiz olsun.


  • copy paste  (18.06.10 02:44:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.