[]

Kpss çalıntı iddiası

Bu sorular çalınmış olsa herkese açık bir test kitabında yayınlanır mıydı? Mantıken çalınma varsa bir grup çalmıştır desek, bu grup el altından ulaştırmaz mı kendi adamlarına? Niye herkese açık yerde yayınlansın?




 
Herhangi bir şeyi savunmaya çalışmıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın, kafama takıldığı için soruyorum sadece.


  • mg3929  (02.08.22 17:00:33) 
Şöyle olsa böyle olur muydu fazını geçmek lazım, doğruluğu teyit bekleyen bir durum, bu şekilde bir şey olsa şaşırılacak olmamıştır demem. Feto zamanında sınav sorularına benzer sorularla çalıştırıldığı öğrencilerin gayet duyulan bilinen bir şeydi, buna rağmen doğru düzgün aksiyon 6 yıl önce alındı, saçmalığa gel. Polis olmak isteyen feto dershanesine gidip polis oluyordu.

Burada demek istediğim bu olay bu şekilde olduysa şaşılacak bir şey yok ama evet teyit bekleyen bir durum, ösym açıklaması yetersizden öte saçmalık, zamanında bu ülke cumhurbaşkanı da sehven olmuş demişti sonra her şey ortaya çıktı.
  • atom karincanin torunu  (02.08.22 17:27:11) 
Yanılmıyorsam tam tersi olmuş ama emin de olamadım bir türlü. Yani Yediiklim'in sorularını Kpss sınav komisyonu? beğenerek almış. Daha önce 2014 yılında da Tarihin Pusulası kitabından 20 küsur soru alınmış deniyor. Bu yasal gibi duruyor o zaman. Yasalsa bunun sınırı ya da kanunumsu "cümlesi" nedir? Yönetmelik midir tüzük müdür nedir oralarda bi madde olması lazım herhalde "ÖSYM dilerse şöyle yapar böyle yapar" diye. Onu bulmak lazım gibi geliyor bana. Eğer kanunla vs ile yasalsa da bu çok büyük bir haksızlık olmuyor mu? Tek kaynaktan birçok soru almak o kaynağa çalışmayanlara haksızlık düpedüz. Kaçırdığımız/bilmediğimiz/yanlış yorumladığımız/yalan olan bir şeyler var gibi.


  • hedefi farkli katlet  (02.08.22 17:34:04) 
diyelim ki sorular calinmadi, sorulai hazirlayanlar hazir sorulari alip koydular. bu bile.basli basina skandaldir. osym ozgun soru hazirlayacak ekibi kuramiyor mu? kendi sorularini hazirlamayip.oradan buradan alacaklarsa osym ye ne gerek var?


  • tadellesever  (02.08.22 21:24:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.