[]

Bursa-Didim arasi ucretli yol tutarı?

1-Bursa Didim arasini ücretli yollardan gidersem ne kadar öderim tahmini?
Zaman olarak da ücretli yol ile ücretsiz yol arasında 1 saat 45 dakika fark veriyor.

2- başlangıç ve varış yerlerimizi seçip ne kadar ücret ödeneceğini gösteren bir site var mi?

 
isletme.otoyolas.com.tr

Bursa - İzmir arasını buradan hesaplayabilirsin. Binek otomobil için 237,5 lira İzmir'e kadar. İzmir Aydın arası zaten KGM'ye ait otoban. Orası da 9,5 Lira.

Yerinde olsam İzmir - Bursa arasını ücretsiz yoldan, kalanı otobandan giderim. Toplam 9,5 liraya gelir. 40-45 dakika fark eder. İzmir - Didim arasını ücretsiz seçersen çok yüksek süre çıkması normal. Ama orası zaten 9,5 lira.
  • himmet dayi  (02.08.22 11:53:17 ~ 11:55:03) 
Gecen sene ayni güzergahta ayni hatayi yaptim.

Sorun sadece süre degil, ücretsiz yol cok kalabalik, kamyonlar sol seride geciyor, yol kötü.

Bu sene gelirken parali yoldan geldim, hem yol rahat asfalt güzel hem de kisa.

Sabit hizda Edecegin yakit tasarrufu, zaman tasarrufu 200lira eder bence
  • c1b2k3  (02.08.22 14:03:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.