[]

katlanabilir kamp sandalyesi (koctas, decathlon ve digerleri)

migros'ta koctas'ta filan 100 lira civarina goruyorum, decathlon'daki 270 lira. aradaki fiyat farkina deger mi yoksa koctas'takini alip gecsek mi kararsiz kaldim. yani koctas'inki 3 yildan fazlasini cikarirsa mantikli oluyor ama 2. kullanimda elimizde kalirsa diye kararsiz kaliyorum. f/p olarak uzmeyecek guzel katlanabilir kamp sandalyesi onerilerinize de acigim gencler.




 
ben pazarlık yaparak. 162,50 tl ye tanesini letgodan bulduğum birinden aldım. intwernetten benzerlerine baktım. 270 tl civarıydı. isterseniz iletişim bilgilerini verebilirim. elimde çok az kaldı demişti.


  • yansitmayan ayna  (02.08.22 10:20:54) 
Her hafta sonu kamp olsun, piknik olsun, sahilde oturmak olsun, sürekli kullanacaksanız kaliteli bir şey alın.

Yok arada sırada lazım olacaksa ekonomik model her türlü iş görür, ben ne zaman aldığımı bile hatırlamadığım yıllar önce aldığım en ekonomik modellerden kullanıyorum. Senede 3-4 kere ya lazım olur ya olmaz.
  • John Bloor  (02.08.22 10:21:35) 
Daha geçen gün iri cüsseli bir arkadaşım 3 tane migros sandalyesini pert ettikten sonra dechatlon'dan aldığını ve uzun süredir kullandığını söyledi. Bende hem dechatlon'un hem de migros'un bu sene çıkan desenli olanından var. Görüntüde migros sağlam gibi duruyor ama dechatlonla cidden çok fark var. dechatlonu taşımak da daha kolay.


  • himmet dayi  (02.08.22 10:22:18 ~ 10:22:49) 
decathlon'dakiler ucuzlara gore daha rahatlar. ucuz olanlar sekilsiz ve rahatsiz oluyor.


  • lemmiwinks  (02.08.22 10:24:34) 
bahsettiğim sandalyelerin markası "touch me" bu arada


  • yansitmayan ayna  (02.08.22 10:25:51 ~ 10:26:01) 
Ayda yılda bir kullanan birisi olarak ucuz yollu olanları iki senede pert ettim. Decathlon'dan yeşil olanları aldım. Epey sağlam duruyorlar. Değer bence parasına.


  • pispinti  (02.08.22 10:29:19) 
@himmet dayi, yok ya biz sandalye kiramayacak minnosluktaki insanlariz muthis bi tasima kapasitesi olmasina gerek yok. cok sık da kullanmayiz gibi geliyor belki yazin ayda 1 veya 2 kere. migros'un bu sene cikan dediginizi kaca almistiniz acaba?

cok sık kullanmayacagimizi dusununce decathlon biraz pahali kaliyor gibi geliyor ama iste acaba digerleri mi cok dandik diye dusunmeden edemiyorum :)
  • in vino veritas  (02.08.22 10:30:01) 
şunun açık yeşil renginden almıştım aşağı yukarı yine bu fiyatlardaydı. belki biraz daha pahalıydı. şu an indirim var, 99 lira olmuş. Bence kaçırma: www.migros.com.tr

yani evet, dechatlon iyi ama 3 kat pahalı olacak kadar da fark yok. bu iş görür. ben üstteki cevabı bunun fiyatının 160-170 civarı olduğunu düşünerek vermiştim. Aldığımdan beri illa ki artmıştır dedim ama yaz sonuna yaklaşınca indirim yaptılar herhalde.
  • himmet dayi  (02.08.22 10:39:57 ~ 10:47:19) 
ben 3 sene önce migrostan 40 liraya falan almıştım. hala kullanıyorum. çok sık ve uzun taşıyıp sürekli kullanmayacaksanız migros ideal.


  • mg3929  (02.08.22 11:03:17) 
Hangisini alacak olursan al , ama önce muhakkak kurup otur ve yayıl. Ben migros'takini aldım ve hiç rahat olmadığını fark etmiş bulundum :D koltukta yayılamıyorsun. kız isteme evine gidip sopa yutmuş damat adayı gibi oturuyorsun


  • janavarorion  (02.08.22 11:23:51) 
praseat öneririm. rejisör tipi sandalyeler özellikle kumda hemen yamuluyor.


  • sinek kral  (02.08.22 19:40:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.