[]

Nezle sonrası öksürük genelde olur mu?

baş ağrısı, göz ağrısı, çok üşüme, başı kaldıramayacak halsizlik, tam iştahsızlık vs. ile devam eden nezle (ya da soğuk algınlığı) belirtileri 3. günde baya azaldı ama şimdi öksürük, bel ve sırt ağrısı başladı.

son 3 haftadır evden çıkmadım. tad kaybı yok. bel ve sırt ağrısı sürekli uyumaktan diye tahmin ediyorum. ben çok yatınca böyle oluyor. öksürük olmak zorunda mıydı? yani çok karşılaşılan bir durum mu yoksa iyice kötüye mi gidiyor?


 
nezle demişsin ama bu covid olmasın?


  • kafadanbacakli  (01.08.22 20:49:52) 
Covid gibi duruyor gerçekten. Özellike kas ağrıları direkt onu gösteriyor bence. İki kez geçirdim. Şimdi de kardeşlerim covid. Tecrübeliyim maalesef.


  • duma duma dum  (01.08.22 21:08:36) 
covid olmussun müdür


  • sizofren06  (01.08.22 21:25:13) 
3 haftadır cama bile çıkmadım. evdekilerde de bir şey yok.


  • ya ben lan neyse  (01.08.22 22:11:18 ~ 22:12:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.