[]

cardfinans kredi kartı harcama itirazı

2.5 ay kadar önce yabancı bir siteden 220 dolarlık alışveriş yaptım. bu siteden daha evvelde 3 4 kere alışverişim olmuştu hepsi en geç bir haftada elime geçmişti. fakat bu sefer yanlışlıkla standart hava yolu kargosunu seçtim (seçmez olaydım) ve o gün bugündür siteyle yazışıp duruyorum. ha geldi gelecek bi haftaya elinizde olur gümrükte muayene için bekliyor felan. bugün taketti canıma kalktım gümrüğe gittim. fakat benim paket ortalarda yok :S muhtemelen yolda kaybolmuş. bu arada takip kodu olmadığı için nerde olduğunu da göremiyorum paketin.

şimdi ben finansbank card finans kullanıcı olarak bu harcamaya itiraz etsem para mı iade ederler mi ederlerse kaç günde ederler?


 
iade etmezler.
adamlar muhtemelen yollamamışlardır ürünü, bu durumda sen bankaya olan borcunu ödeyip onlardan dava yoluyla paranı talep edersin.
ya da adamlar yollamışlardır ürünü ama kargoda kaybolmuştur, bu durumda da gene sen kargo şirketi vs. ile dava yoluyla zararını tazmin ettirmeye çalışırsın, ama o da zor iş eğer ürün sigortalı olarak falan gönderilmediyse.
en iyisi siteyle anlaşmaya çalışman.
  • de jure  (17.06.10 20:15:34) 
karşı taraf ürünü kargoladığını ispatlayacağı için bankaları alakadar etmez. yani alış-veriş tamamlanmış bankalar için.


  • crimson king  (17.06.10 21:33:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.