[]

Booking.com Üzerinden Rezervasyonun İptali

Merhaba. Booking.com üzerinden ön ödemesiz ve düşük limitli bir sanal kredi kartıyla rezervasyon yaptırmıştık. Son iptal tarihini birkaç saatle kaçırdık. Şu anda 100küsür Euroluk bir iptal bedeli talep ediliyor ve biz iptal yaptık. Kartın mevcut limiti uygun olmadığından çekim yapamazlar. Bunun sıkıntısı olur mu sonrasında? Ödemek istemiyoruz bir şey..




 
ayni durumu yasadim bir sorun olmadi, para cekemediler, sonrasinda karti da tekrar kullandim, booking'den de rezervasyon yaptim ikisinde de baska sorun yasamadim.


  • in vino veritas  (31.07.22 21:16:11) 
ortada bir sistem var ve acikca bir tarih verilmis ve dolayisiyla bunu kabul etmis sayiliyorsunuz. kacirdiysaniz o para artik borcunuzdur. sanal kartlar nasil calisiyor bilmiyorum ama banka kart abonelikleri kart iptal edilse bile banka hesabina yansitiliyor. hatta hesap kapansa bile borc bir sekilde ulasiyor size. Turkiye'de nasil calisiyor bu sistem bilmiyorum ama 1,5 sene Alman bankasinda calistim, orada durum boyle.

eger seyahati gerceklestirememe sebebiniz ciddi bir seyse (kaza, hastalik vb) bunu booking'e belgelemek belki ise yarayabilir. bence bir iletisime gecin. bahanesiz odememe durumunda Booking hesabiniz riskli duruma gecebilir.
  • supergirl  (01.08.22 19:08:36 ~ 19:08:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.