[]

aylık sosyalleşme harcamanız?

ortalama ne kadar ve hangi ortamlarda gerçekleşiyor?

birde bu harcamalarınız için belli bir rutininiz var mı? cumartesi şuna, pazar buna şu kadar harcarım gibi.


 
Haftada bir farklı gruplardan arkadaşlarımla değişik bir yerde güzel bir yemek + farklı bir yerde içki içmeye çıkıyoruz çoğunlukla. Bazı haftalar farklı arkadaş gruplarının planları aynı haftaya da denk gelebiliyor tabii, doğum günleri filan varsa özellikle. Mekanlara göre değişiyor ama 300-500 arası harcanıyor son iki aydır filan.


  • inawen  (31.07.22 19:47:47) 
şu sıralar 20-30k civarı.

yaz aylarında yat kiralıyorum. 15-20 kişi, arkadaş, aile çevresinden geliyorlar. yüzme için 15 bin, gece gezmesi için 8 bin tl. herkes kendi içkisini, yemeğini getiriyor, yine de 2-3 onlara gidiyor. yüzmeye garipçe'ye, adaların arkasına gidiyoruz. gece gezmesi boğaz'da genelde. bu yaz 3 kere yaptık, bu ay 2 daha yaparız, yeter.

işyerinden arkadaşlarla balık ekmek yiyoruz haftada bir, 5-8 kişi geliyor. onları bazen ben karşılıyorum.

kalbur üstü bir konser varsa mutlaka gidiyorum. ayda 1-2 bin civarı

brunch, kahvaltı vs. 2 haftada 1 gidiyorum. kişi başı 200-300 oluyor genelde. 2-3-4 kişi en fazla, ben ödüyorum.
  • gabe h coud  (01.08.22 09:23:37) 
sıfır tl. sosyalleşmiyorum.


  • matrix  (09.08.22 03:41:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.