[]

bu araba alınır mı?

merhaba,

yaklaşık 250 bin tl nakitim var hiç borca girmeden ayağımı yerden kesen bir araba alayım diyorum.

şu ilandaki araca ne diyorsunuz, sorun çıkarır mı? ekspertiz raporu epey kabarık :)

www.sahibinden.com

 
Bence hiç bulaşma satacak olursan zor gider bu araba. Otomatik vites eski araçlar bana çok riskli geliyor şanzıman sorunu çıkarsa baya masraf açar


  • aligunal  (31.07.22 01:39:18) 
2010 yılında bu arabanın 3bin küsur liralık hasarı o sıralar bu arabanın sıfır değerinin yüzde 10'undan fazladır. Arabada neredeyse orijinal parça yok. Bu fiyatı istemeleri şaka gibi. Bence git Mitsubishi colt, attrage falan bak.

Edit: 2011'de 8bin küsur hasar var. Direkte işlem var. Bu araba resmen pert.
  • prole  (31.07.22 02:05:28 ~ 02:18:35) 
Bende dizel otm auris var 2008 model 180 binde daha tık demedi, toyota nin sanzimani cok masraf acan cinsten degil diye biliyorum. Alışması biraz süre istiyor. Ilan özelinde ise srs onarım dediği nedir airbag ise hic bulaşma.


  • mirty  (31.07.22 02:10:16) 
Editleyemiyorum hasarına göre fiyatı yüksek


  • mirty  (31.07.22 02:10:56) 
ilginç bi durum. yazılan işçilik yanlış anlamadıysam motorda bi işçiliğe işaret, tam anlayamadım.

çok boyası var.

tramerde 2011 de 8 bin liralık bir masraf görünüyor. 2011 de corolla 50 bin falandır öyle düşünmek lazım, yani ağır hasar olmasa da önemli bir şeyler olmuş olabilir.

ama aldığınızda satamazsınız diye bir durum yok. özellikle şimdi minik ve otomatik araçlar durmuyor. hemen satılıyor. toyota da alınacak en doğru markalardan, ancak ben olsam bu aracı tercih etmezdim.

alırken fiyat göze çok gelebiliyor ama temizini almak çok önemli gerçekten. şimdi en ufak düzeltme min. 10 binden başlıyor. örneğin diyelim ki baskı balatası bitmiş, çat 10 bin.

motorda bir şeyler var min 10 15 20 bin.

yani ilk alım maliyeti kafanızı karıştırmasın. 240 değil 300 verin temizini alın kafanız rahat etsin derim ben.

satıcı ya gerçekten dürüst her şeyi yazmış ya da daha sonra ben dedim kardeşim diyecek araç uğraştıracak. uzak durmakta fayda var.
  • gurur  (31.07.22 13:01:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.