[]

M1 macbook air kronik sorunları

Selamlar, 2020 base model 8 gb ram 128ssd macbook proyu satıp m1 air almayı düşünüyorum. Bilinen kronik problemleri var mı acaba? Harici monitör ile çalışıyorum şu an proda air içinde aynı durum olacak. 2. Elde 15.000 tl civarına m1 bulunuyor.




 
128 ssd alanlar pişman, güncellemelerde çok sıkıntı oluyor. Bir arkadaşımın bilgisayarındaki tüm verileri benim harici harddiskime atmıştık, buna rağmen ancak o şekilde güncellemenin sığabileceği kadar yer açılmıştı. Kronik sorunları bilmiyorum.


  • kanepeee  (30.07.22 12:42:45) 
Kronik bir sorunu yok gibi duruyor. Tek önerim 16gb ramli olanı alman olur.


  • denizgonen  (30.07.22 13:01:08) 
Eğer iki tane harici monitörün varsa, desteklemiyor.


  • kaptankedi  (30.07.22 14:24:48) 
16 Ram almanız epey bişey değiştirir. Ben çok ram'lik bir iş yapmıyorum gündelik kullanım gibi düşünmemek lazım. Güncel işletim sistemleri anlık depolamayı ram'e yapıp fişek gibi hızlı çalışıyor ve ssd'den de tasarruf etmiş oluyor (yazım saati olarak)

Kronik bir sıkıntısı yok uzun süre yoğun işlemci kullanımında heat throttle yapabilir fansız olduğu için ki o da dev bi dert değil aslında oturup komplike 3d modelleme yapmayacaksanız.
  • hedep  (30.07.22 23:55:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.