Giriş
(3)

40 yaşından sonra grafik tasarım okumak

soniks
Duyuru: mevcut mesleğim mühendislik. (bilgisayar değil) 44 yaşındayım. artık bu meslekten birşey elde edemiyorum . birşey de elde edemedim. bu yaştan sonra sonra iki senelik bir üniversite programında okusam nasıl olur? (tyt'ye girdim)Bilgisayar programcılığı ya da grafik tasarım düşünüyorum. (aslın
Duyuru: mevcut mesleğim mühendislik. (bilgisayar değil) 44 yaşındayım. artık bu meslekten birşey elde edemiyorum . birşey de elde edemedim. bu yaştan sonra sonra iki senelik bir üniversite programında okusam nasıl olur? (tyt'ye girdim)
Bilgisayar programcılığı ya da grafik tasarım düşünüyorum. (aslında bilgisayar destekli tasarım düşünüyordum ama bulunduğum şehirde yok ve ekonomik bazı sıkıntılar da var)
konunun uzmanlarından her türlü öneri ve eleştiriye açığım.
0
soniks
(29.07.22)
diploma size bir şey katmayacak, oradan yeni bir iş alanı geliştirmek istiyorsanız internetten online eğitimler alıp kendi portfolyonuzu ya da kendi yaptığınız kodlar ile cv ye ekleyip oradan ilerleyebilirsiniz.
0
benaslinda
(29.07.22)
Grafik tasarımda hayal gücü ve estetik zevk önemli. Eğer bu konulara fransızsanız ve sırf bir bölüm daha okuyayım diye okuyacaksanız okumayın.
Piyasada bu işi yapan eğitimli ya da eğitimsiz çok kişi var. Grafik tasarımda diploma önemli değil, yapılan işler önemli.

Bence stresli bir iş pek önermiyorum. 4 sene okudum ve doğru düzgün iş bulamadım. Hatta ben de farklı alanlara yönelmeyi düşünüyorum şu ara. Kendimi yetenekli bulurdum oysa ki. Tabi başarılı olanlar var onlar iyi yerlere gelebiliyor. Ama pek memnun olan görmedim.

Hobi olarak yapacaksanız söylediklerimi önemsemeyin.
0
perfectlysplendid
(29.07.22)
grafik tasarim muhendislikten daha le$ bir i$. Bu meslekten birsey elde edemiyorumdan kasit eger para ise, bosuna bir debelenme olur.

Softwareden saglam yuruyenler oluyor, zaten herkes onlara bakaraz denizdeki baliga tava hazirliyor da sen onlardan biri olabilecek misin?
0
cooperr
(29.07.22)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.