[]

Arkadaşlık geliştirme

Şimdi benim Instagram'da ekli olan birkaç tanıdığım var. Bir samimiyetimiz yok ama olsa çok güzel olurmuş gibi geliyor. Tatlı buluyorum bu insanları. Dm'e baktım ben arada bir emoji atmışım. Bir iki tane de mesaj. Onlara kıyasla ben daha çok reaksiyon göstermişim. Sizce ben bu arkadaşlara (birbirleriyle alakasızlar) ne bileyim bir yere mi davet edeyim, bir şeyler mi yazayım hani diyalog ilerler belki ndjdksbs boşver mi diyorsunuz yoksa :d




 
Emoji ile değil de bi story e şakalı bi mesaj atıp ordan yürünebilir, evde bunaldım bi ara bişiler içmeye cıkalım mı filan diyorum ben.
Niye boşveresin yardır gitsin:)

  • rebecca  (29.07.22 03:02:36) 
bana cocukluk arkadasim olan ama sonrasinda belki 10-15 yil tek islevi sosyal medya hesaplarimda arkadas olarak bulunmak olan bir arkadasim hal hatir sorduktan sonra ya biz niye hic gorusmuyoruz arada bir bir seyler yapalim, iyi anlasabilecegimizi dusunuyorum diye yazmisti. iyi ki yazmis, kafa dengi eglenceli bir insan kendisi, sıklıkla gorusur bir seyler yapardik ama simdi baska bir sehre tasindi daha az gorusuyoruz ama yine de gorusuyoruz. iyi ki o zaman mesaj atmis da gorusmusuz, kafa dengi insan az hayatimda iyi oluyor yani :) bu arada karsi cins filan degiliz ikimiz de kadiniz, normal arkadasiz yani :) arada kizkiza gezmeye pedikure filan gidiyorduk :) hatta keske buralarda olsa da bi ciksak iki kafa dagitsak diye dusunmuslugum coktur.

yani anlasabileceginizi, arkadas olabileceginizi dusunuyorsaniz iletisim kurun en fazla reddedilirsiniz ama o olmazsa belki kafa dengi bir arkadasiniz olur :)
  • in vino veritas  (29.07.22 08:42:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.